2 τεστ εγκυμοσύνης HomeTest midstream

Τεστ εγκυμοσύνης Home Test (hCG) midstream.

Οικονομικός και αξιόπιστος τρόπος για να δείτε αν είστε έγκυος.

Εντοπίστε την εγκυμοσύνη σας με πλήρως αξιόπιστα αποτελέσματα ακόμα και 2-3 μέρες πριν την καθυστέρηση.

.

Πακέτο 2 τεμαχίων

Κόστος ανά τεστ: 1,65 €

2 τεστ εγκυμοσύνης midstream

Κωδικός: 0101024
3,29 €

Δεν υπάρχουν πόντοι επιβράβευσης για το προϊόν αυτό.

Ποσότητα
  Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσθέστε στο καλάθι 50,00 € επιπλέον και επωφεληθείτε από Δωρεάν Μεταφορικά!

Τα τεστ εγκυμοσύνης μετρούν την ορμόνη hCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη), μια γλυκοπρωτεΐνη που παράγει ο αναπτυσσόμενος πλακούντας αμέσως μετά την επιτυχή γονιμοποίηση.

Σε κανονικές συνθήκες και αφού έχει γίνει η ωορρηξία, η hCG μπορεί να ανιχνευτεί στα ούρα 9-10 μέρες από την εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου στη μήτρα και διπλασιάζεται κάθε 2-3 μέρες, φθάνοντας τα 100mlU/ml στην πρώτη καθυστερημένη περίοδο.

Η εμφάνιση της hCG σύντομα μετά την σύλληψη και η επακόλουθη αύξηση της συγκέντρωσής της κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της κύησης, την καθιστούν ένα εξαιρετικό δείκτη για την έγκαιρη ανίχνευση της εγκυμοσύνης.

Πότε να συλλέξετε ούρα

Η γραμμή αποτελέσματος του τεστ εγκυμοσύνης της είναι ανάλογη με την ποσότητα της ορμόνης hCG. Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείτε τα πρώτα πρωινά ούρα, διότι η ορμόνη hCG είναι πιο συμπυκνωμένη το πρωί. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε τα τεστ οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας. Επίσης αποφύγετε την κατανάλωση υγρών (νερό, καφές, κλπ) για 2 ώρες πριν τη χρήση του τεστ, καθώς η ορμόνη μπορεί να αραιωθεί και να μην εμφανιστούν σωστά αποτελέσματα.

Πώς θα κάνετε το τεστ εγκυμοσύνης midstream

1. Αφήστε τα τεστ μέσα στη συσκευασία τους να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου (18o – 30o C). 

2. Πριν ξεκινήσετε το τεστ, ανοίξτε τη συσκευασία, σκίζοντας στο σημείο της εγκοπής. Βγάλτε το τεστ από το φακελάκι τη στιγμή που είστε έτοιμες να τη χρησιμοποιήσετε.

3. Αφαιρέστε το καπάκι. Επιλέξτε μεταξύ των δύο επόμενων τρόπων χρήσης:

3.1. Βάλτε την άκρη του τεστ (με τα 5 παραθυράκια) στη ροή των ούρων σας για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα και μέχρι να μουσκέψει πλήρως. Μην ουρείτε πιο πάνω από την άκρη του βέλους. Τοποθετήστε ξανά το καπάκι στο τεστ.

3.2. Συλλέξτε τα ούρα σας σε ένα καθαρό δοχείο π.χ. σε ένα πλαστικό ποτηράκι (όχι αναγκαστικά αποστειρωμένο ουροσυλλέκτη). Ο καλύτερος τρόπος για τη σωστή συλλογή είναι να βάλετε το δοχείο στη ροή των ούρων σας. Βυθίστε τη μισή άκρη του τεστ μέσα σε αυτό για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Τοποθετήστε ξανά το καπάκι στο τεστ.

4. Σύντομα θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα. Ανάλογα με τη συγκέντρωση της ορμόνης, το θετικό αποτέλεσμα μπορεί να εμφανιστεί μέσα σε 40 δευτερόλεπτα. Για αρνητικό όμως αποτέλεσμα περιμένετε τον πλήρη χρόνο αντίδρασης ο οποίος είναι 5 λεπτά. Μην διαβάσετε τα αποτελέσματα του τεστ αφού περάσουν 10 λεπτά.

Αποθήκευση

Τα τεστ πρέπει πάντα να βρίσκονται μέσα στα αεροστεγώς κλεισμένα φακελάκια τους. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε θερμοκρασία δωματίου (18o – 30o C). Αποφύγετε την έκθεσή τους σε ηλιακό φως, σε υγρασία και σε πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή θερμοκρασία.

Δείτε περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

0101024
HomeTest

Χαρακτηριστικά

Ακρίβεια:
Πάνω από 99%
Ευαισθησία:
25 mIU/ml
Τύπος:
Midstream

 

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με μερικά σχετικά άρθρα του Blog μας:

Τεστ Εγκυμοσύνης

Ποιον Τύπο Τεστ να Επιλέξω;
Πώς ερμηνεύουμε τα τεστ εγκυμοσύνης
Τεστ εγκυμοσύνης και ευαισθησία
Πώς να επιτύχετε εγκυμοσύνη εύκολα και με φυσικό τρόπο
Είμαι έγκυος! Τώρα τι κάνω;

Μπορείτε να βρείτε πολλά περισσότερα σχετικά άρθρα, κάνοντας κλικ στις παρακάτω κατηγορίες:

Διαβάστε όλα τα άρθρα του Blog μας κάνοντας κλικ εδώ