Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε

Δημιουργηθήκαμε το 2007 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη βοήθεια και υποστήριξη στην προσπάθεια των ζευγαριών να επιτύχουν εγκυμοσύνη. Μετά από αρκετό χρόνο και προσπάθειες, καταφέραμε να διαθέτουμε αυτά που εμείς θεωρούμε τα πιο αξιόπιστα τεστ για την επιτυχία της πολυπόθητης εγκυμοσύνης. Αυτά είναι τεστ ωορρηξίαςτεστ εγκυμοσύνης καθώς και άλλα προϊόντα γύρω από τη γονιμότητα, για γυναίκες και άντρες. Παράλληλα επενδύουμε συνεχώς σε νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.
Φέραμε πρώτοι στην Ελλάδα τα άγνωστα, μέχρι τότε, τεστ σε ταινίες και το όνομα HomeTest έγινε συνώνυμο αυτών των τεστ.
Δουλεύουμε ασταμάτητα όλα αυτά τα χρόνια προσφέροντας τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε επικοινωνία, σε κάθε συναλλαγή, σε κάθε περίπτωση.
Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με κέφιόρεξη και επαγγελματισμό προσφέροντάς σας: - Προϊόντα υψίστης ποιότητας ελεγμένα και διαπιστευμένα από όλους τους αρμόδιους φορείς.
- Την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών.
Συμβουλές και οδηγίες μέσω της ενότητας των άρθρων (Blog), μέσω τηλεφώνου και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με δυνατότητα επικοινωνίας 7 μέρες την εβδομάδα!

Η ομάδα μας

HomeTest.grΤα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα μας Όλοι μας εδώ στη HomeTest, έχουμε ένα κοινό χαρακτηριστικό: την όρεξη για δουλειά, που όμως την κάνουμε πάντα με κέφι και επαγγελματισμό. Είμαστε εξειδικευμένοι στο κομμάτι που λέγεται «γονιμότητα και εγκυμοσύνη» και είμαστε δίπλα στα ζευγάρια που επιθυμούν τόσο ένα μωράκι. Λειτουργούμε αποκλειστικά με κέντρο την Ελλάδα και βοηθάμε αυτήν την κοινωνία και την οικονομία. Υπάρχουν άτομα που δουλεύουν στο προσκήνιο και επικοινωνείτε μαζί τους αλλά σημαντικά επίσης είναι και τα άτομα που δουλεύουν στο παρασκήνιο τα οποία κρατούν το όλο οικοδόμημα σε λειτουργία.

Μαρτυρίες Πελατών

“Καλημέρα! Ήθελα μόνο να σας πω ένα μεγάλο μπράβο για τα προϊόντα που διαθέτετε! Πέρσι περίπου τέτοια εποχή, είχα παραγγείλει από εσάς ένα προϊόν και μέσα σε λίγες μέρες έμεινα έγκυος, ενώ προσπαθούσα ήδη 8 μήνες! Σήμερα κρατάω στα χέρια μου την πέντε μηνών κοράκλα μου! Ευχαριστώ!”
Όλγα Κ.

“Σας ευχαριστώ πολύ, χάρις σε εσάς φέτος κρατάω αγκαλιά το μωράκι μου, να σας εχει ο θεός καλα:) Καλες γιορτες με υγεία:)”
Γιώτα Π.

“Καλημέρα σας. Συγχαρητήρια για την πλήρη ενημέρωση που παρέχετε στους πελάτες σας. Είσαστε οι μοναδικοί που έχω αγοράσει κατι και έχω τόσο καλό backup πληροφοριών. Ευχαριστώ πολύ”
Ελένη Χ.

“Θέλω να σας δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τα προϊόντα σας, ειδικά για τα τεστ ωορρηξίας και εγκυμοσύνης. Ένα μεγάλο μπράβο για αυτό που προσφέρετε με τόσο μεγάλη ακρίβεια και αξιοπιστία σε εμάς τις μελλοντικές μανούλες!!! ”
Dora D.

“Καλημέρα ευχαριστώ πολύ!! για την εξυπηρέτηση και τις συμβουλές σας, είστε πολύ εξυπηρετικοί σε όλα και χρήσιμες συμβουλές που ασχολείστε με τον καθένα από μας !!!! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα είστε αξιόπιστοι σε όλα !!!!! Να σας πω επίσης με τα τεστακια σας πρόσφατα έμεινε φίλη μου έγκυος που προσπαθούσε σχεδόν χρόνο! ”
Σταυ. Δ.

 “Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Και συγχαρητήρια για το μηχάνημα ντοπλερ είναι ακριβείας. ”
Δήμητρα Γ.

“Σας ευχαριστώ πολύ για όλο αυτό που προσφέρετε!!!!!! Δεν ξέρω πως να εκφράσω όλη αυτή χαρά που μου έχετε προσφερει Σας ευχαριστώ πολύ και παλι Ο θεος να σας έχει καλά!!! ”
Δώρα Τ.

Μενού

Share

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος