Τεστ προγεστερόνης (PdG)

Καινοτόμο Τεστ Προγεστερόνης (PdG) για τον έλεγχο των επιπέδων της προγεστερόνης λίγες μέρες μετά την ωορρηξία.

Επιβεβαίωση της ωορρηξίας. Επιβεβαίωση της δυνατότητας εγκυμοσύνης.

Τα χαμηλά επίπεδα προγεστερόνης στη δεύτερη φάση του κύκλου είναι η συχνότερη αιτία αδυναμίας σύλληψης.

Το τεστ προγεστερόνης PdG είναι τεστ ούρων και χρησιμοποιείται για 2 κύριους λόγους:
1- Για της επιβεβαίωση της επιτυχούς ωορρηξίας.
2- Για την επιβεβαίωση ότι η μήτρα έχει την ικανότητα να φιλοξενήσει το γονιμοποιημένο ωάριο και επομένως να ξεκινήσει η εγκυμοσύνη.

Πιο αξιόπιστα αποτελέσματα από τις αιματολογικές εξετάσεις προγεστερόνης λόγω συνέπειας των επιπέδων του μεταβολίτη στα ούρα!

Η επιτυχημένη ωορρηξία είναι σημαντική για την επιτυχημένη σύλληψη. Τα τεστ ωορρηξίας εντοπίζουν τις γόνιμες ημέρες. Η ορμόνη της ωορρηξίας (LH) μπορεί μεν να κορυφωθεί, όμως να παρουσιαστούν προβλήματα κατά την ωορρηξία. Αυτό θα το δείξουν τα επίπεδα της προγεστερόνης μια εβδομάδα μετά την ωορρηξία (συγκεκριμένα τα επίπεδα του μεταβολίτη PdG της προγεστερόνης στα ούρα).

Επίσης, στην περίπτωση που υπάρχει Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών και η προγεστερόνη είναι χαμηλή ή αν δεν κορυφώνεται η ορμόνη της ωορρηξίας, θα είναι πιο εύκολο για τον ιατρό να εντοπίσει το πρόβλημα και να δώσει την κατάλληλη θεραπεία.

Κλινικά αποδεδειγμένο.

Στο blog μας θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα άρθρα και πληροφορίες. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περισσότερα
99,99 €
Επιβεβαίωση ωορρηξίας Τεστ προγεστερόνης (PdG) Eugene σε ταινίες. Νέος επαναστατικός τρόπος για να εντοπιστεί η προγεστερόνη (PdG) στα ούρα. Η προγεστερόνη είναι μια από τις πιο σημαντικές γυναικείες ορμόνες. Μάθετε...

Μενού

Share

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος