50 τεστ προγεστερόνης (PdG) για την επιβεβαίωση της ωορρηξίας

Κωδικός:
0901160

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 16 πόντους. Το καλάθι αυτό θα σας δώσει σύνολο 16 πόντους με δυνατότητα μετατροπής σε κουπόνι αξίας 4,80 €.

99,99 €
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο

Παράδοση έως 30 ημέρες

Επιβεβαίωση ωορρηξίας

Τεστ προγεστερόνης (PdG) Eugene σε ταινίες.

Νέος επαναστατικός τρόπος για να εντοπιστεί η προγεστερόνη (PdG) στα ούρα.

Η προγεστερόνη είναι μια από τις πιο σημαντικές γυναικείες ορμόνες. Μάθετε γιατί.

.

Τι κάνει το τεστ Προγεστερόνης PdG;

Το τεστ Προγεστερόνης (PdG) χρησιμοποιείται για:
- επιβεβαίωση της επιτυχούς ωορρηξίας
- επιβεβαίωση ότι η μήτρα είναι σε θέση να υποδεχτεί το γονιμοποιημένο ωάριο.

Πότε γίνεται το τεστ Προγεστερόνης PdG;

Θα χρειαστούν 5 τεστ Προγεστερόνης (PdG) για κάθε κύκλο.
Θα πρέπει να γίνει ένα τεστ μετά την περίοδο, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι η προγεστερόνη είναι χαμηλά, όπως πρέπει να είναι.
Έπειτα θα πρέπει να βρεθεί η μέρα της ωορρηξίας.
Τα υπόλοιπα 4 τεστ πρέπει να τα γίνουν τις μέρες 6, 7, 8 και 9 μετά τη μέρα της ωορρηξίας. Αυτά τα τεστ θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι η προγεστερόνη είναι υψηλά, όπως πρέπει να είναι.

.

Πακέτο 50 τεμαχίων.

Κόστος ανά τεστ: 1,99 €.

Περισσότερα
Περιγραφή

Το τεστ προγεστερόνης (PdG) είναι ένας γρήγορος, εύκολος και ακριβής τρόπος για να εντοπιστεί η ύπαρξη του μεταβολίτη της προγεστερόνης (PdG - pregnanediol-3- glucuronide) στα ούρα. Πρόκειται για ένα αξιόπιστο και απόλυτα ασφαλές χρωματογραφικό ανοσολογικό τεστ για την ποιοτική ανίχνευση του μεταβολίτη της προγεστερόνης PdG. Τα τεστ μπορούν να γίνουν σε συνδυασμό με τεστ ωορρηξίας, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι η ωορρηξία ήταν επιτυχημένη.

.

Λίγα λόγια για την προγεστερόνη

Η προγεστερόνη είναι μια φυσική ορμόνη που εκκρίνεται από το ωχρό σωμάτιο και από τον πλακούντα. Συμμετέχει στη φυσιολογική λειτουργία του άξονα υποθαλάμου – υπόφυσης – γονάδων, μαζί με τα οιστρογόνα και εμπλέκεται στον κύκλο της ωοθυλακιορρηξίας. Στο δεύτερο μισό του εμμηνορροϊκού κύκλου, η προγεστερόνη προάγει την ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων του ενδομητρίου και την πάχυνσή του. Προετοιμάζει το ενδομήτριο για την εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου και υποδέχεται το έμβρυο ώστε να αναπτυχθεί με ασφάλεια. Χρησιμοποιώντας τεστ προγεστερόνης (PdG) μπορεί να διαπιστωθεί εάν έγινε η ωορρηξία με επιτυχία.

Ας πάρουμε ως παράδειγμα έναν κύκλο 28 ημερών, μετρώντας ως αρχή του κύκλου την πρώτη μέρα της αιμορραγίας. Υπό κανονικές συνθήκες, τα επίπεδα της προγεστερόνης κατά την ωοθυλακική φάση (στο πρώτο μισό του κύκλου) είναι πάντα χαμηλά. Τη 13η μέρα επιτεύχθηκε η κορύφωση της ορμόνης LH και διαπιστώθηκε υπερηχογραφικά ή με τεστ ωορρηξίας. Η ωορρηξία έγινε 24-48 ώρες μετά την κορύφωση και το ωοθυλάκιο που απελευθέρωσε το ωάριο έκλεισε για να σχηματίσει το ωχρό σωμάτιο και να εκκρίνει προγεστερόνη. Η ωχρινική φάση (το δεύτερο μισό του κύκλου) διαρκεί περίπου 14 ημέρες. Στις 7 μέρες από την ωορρηξία (δηλαδή στην 21η μέρα του συγκεκριμένου κύκλου), τα επίπεδα της προγεστερόνης φτάνουν στις μέγιστες τιμές τους. Εάν δεν γονιμοποιηθεί το ωάριο, το ωχρό σωμάτιο εκφυλίζεται και τα επίπεδα της προγεστερόνης μειώνονται σταδιακά ως την 28η μέρα και την επόμενη ξεκινά ένας νέος κύκλος με την εμφάνιση της εμμήνου ρύσεως. Εάν όμως γίνει η γονιμοποίηση, τότε τα επίπεδα της προγεστερόνης παραμένουν ψηλά. Επίσης παράγεται μια νέα ορμόνη, η hCG, η οποία εντοπίζεται είτε αιματολογικά είτε με με τεστ εγκυμοσύνης. Στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης, η προγεστερόνη ακόμα παράγεται από το ωχρό σωμάτιο και είναι βασική για την υποστήριξη της κύησης. Με την εγκατάσταση της πλήρους λειτουργίας του πλακούντα την 8η έως 12η εβδομάδα της κύησης, η παραγωγή της προγεστερόνης γίνεται από τον πλακούντα.

Γιατί PdG: Το PdG, ο κύριος μεταβολίτης της προγεστερόνης στα ούρα, σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τα επίπεδα της προγεστερόνης στο αίμα και δίνει καλύτερα αποτελέσματα σε δειγματοληψίες ούρων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνει παρακολούθηση της αναπαραγωγικής κατάστασης και να βοηθήσει στον εντοπισμό πιθανής εγκυμοσύνης ή πιθανής υπογονιμότητας.

Το πακέτο αυτό προορίζεται για επαγγελματική χρήση.

Περισσότερα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
0901160

Χαρακτηριστικά

Ευαισθησία:
5 mlU/ml
Τύπος:
Ταινία
Ακρίβεια:
96.4%
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν σχόλια

Γράψε μια κριτική

  • Κριτική
Περιγράψτε το προϊόν .
Εισαγωγή εικόνας
Ανέβασμα εικόνας.
Σχετικά Προϊοντα
99,99 €
Επιβεβαίωση ωορρηξίας Τεστ προγεστερόνης (PdG) Eugene σε ταινίες. Νέος επαναστατικός τρόπος για να εντοπιστεί η προγεστερόνη (PdG) στα ούρα. Η προγεστερόνη είναι μια από τις πιο σημαντικές γυναικείες ορμόνες. Μάθετε...

Μενού

Share

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος