5 τεστ προγεστερόνης (PdG) για την επιβεβαίωση της ωορρηξίας

Κωδικός:
0901144
Περιορισμένη προσφορά

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 2 πόντους. Το καλάθι αυτό θα σας δώσει σύνολο 2 πόντους με δυνατότητα μετατροπής σε κουπόνι αξίας 0,60 €.

19,99 € 14,99 €
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο

Παράδοση έως 30 ημέρες

Επιβεβαίωση της ωορρηξίας.

Τεστ προγεστερόνης (PdG) Eugene σε ταινίες.

Νέος επαναστατικός τρόπος για τον εντοπισμό της προγεστερόνης (PdG) στα ούρα. Μόνο από τη HomeTest.gr

Η προγεστερόνη είναι μια από τις πιο σημαντικές γυναικείες ορμόνες.

.

Τι κάνει το τεστ Προγεστερόνης PdG;

- επιβεβαιώνει ότι η ωορρηξία έγινε επιτυχώς

- επιβεβαιώνει ότι η μήτρα είναι σε θέση να υποδεχτεί το γονιμοποιημένο ωάριο.

Πακέτο 5 τεμαχίων.

Κόστος ανά τεστ: 2,99 €

Η ποσότητα του πακέτου αυτού είναι αρκετή για 1 κύκλο.

.

Δείτε περισσότερα παρακάτω στην καρτέλα "Περιγραφή"

.

Περισσότερα
Περιγραφή

Το τεστ προγεστερόνης (PdG) είναι ένας γρήγορος, εύκολος και ακριβής τρόπος για τον εντοπισμό της ύπαρξης του μεταβολίτη της προγεστερόνης (PdG - pregnanediol-3- glucuronide) στα ούρα. Πρόκειται για ένα αξιόπιστο και απόλυτα ασφαλές χρωματογραφικό ανοσολογικό τεστ για την ποιοτική ανίχνευση του μεταβολίτη της προγεστερόνης PdG. Το τεστ προγεστερόνης (PdG) επιβεβαιώνει ότι η ωορρηξία έγινε με επιτυχία.

.

Λίγα λόγια για την προγεστερόνη

Η προγεστερόνη είναι μια φυσική ορμόνη που εκκρίνεται από το ωχρό σωμάτιο και από τον πλακούντα. Συμμετέχει στη φυσιολογική λειτουργία του άξονα υποθαλάμου – υπόφυσης – γονάδων, μαζί με τα οιστρογόνα και εμπλέκεται στον κύκλο της ωοθυλακιορρηξίας. Στο δεύτερο μισό του εμμηνορροϊκού κύκλου, η προγεστερόνη προάγει την ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων του ενδομητρίου και την πάχυνσή του. Προετοιμάζει το ενδομήτριο για την εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου και υποδέχεται το έμβρυο ώστε να αναπτυχθεί με ασφάλεια. Κάνοντας τεστ προγεστερόνης (PdG) διαπιστώνετε εάν έγινε η ωορρηξία με επιτυχία.

Ας πάρουμε ως παράδειγμα έναν κύκλο 28 ημερών, μετρώντας ως αρχή του κύκλου την πρώτη μέρα της αιμορραγίας. Υπό κανονικές συνθήκες, τα επίπεδα της προγεστερόνης κατά την ωοθυλακική φάση (στο πρώτο μισό του κύκλου) είναι πάντα χαμηλά. Τη 13η μέρα επιτεύχθηκε η κορύφωση της ορμόνης LH και διαπιστώθηκε με τεστ ωορρηξίας. Η ωορρηξία έγινε 24-48 ώρες μετά την κορύφωση και το ωοθυλάκιο που απελευθέρωσε το ωάριο έκλεισε για να σχηματίσει το ωχρό σωμάτιο και να εκκρίνει προγεστερόνη. Η ωχρινική φάση (το δεύτερο μισό του κύκλου) διαρκεί περίπου 14 ημέρες. Στις 7 μέρες από την ωορρηξία (δηλαδή στην 21η μέρα του συγκεκριμένου κύκλου στο παράδειγμα), τα επίπεδα της προγεστερόνης φτάνουν στις μέγιστες τιμές τους. Εάν δεν γονιμοποιηθεί το ωάριο, το ωχρό σωμάτιο εκφυλίζεται και τα επίπεδα της προγεστερόνης μειώνονται σταδιακά ως την 28η μέρα και την επόμενη ξεκινά ένας νέος κύκλος με την εμφάνιση της εμμήνου ρύσεως. Εάν όμως γίνει η γονιμοποίηση, τότε τα επίπεδα της προγεστερόνης παραμένουν ψηλά. Επίσης παράγεται μια νέα ορμόνη, η hCG, η οποία εντοπίζεται με τεστ εγκυμοσύνης. Στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης, η προγεστερόνη ακόμα παράγεται από το ωχρό σωμάτιο και είναι βασική για την υποστήριξη της κύησης. Με την εγκατάσταση της πλήρους λειτουργίας του πλακούντα την 8η έως τη 12η εβδομάδα της κύησης, η παραγωγή της προγεστερόνης γίνεται από τον πλακούντα.

Γιατί PdG: Το PdG, ο κύριος μεταβολίτης της προγεστερόνης στα ούρα, σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τα επίπεδα της προγεστερόνης στο αίμα και δίνει καλύτερα αποτελέσματα σε δειγματοληψίες ούρων. Μπορεί να παρακολουθήσει την αναπαραγωγική κατάσταση και να βοηθήσει στον εντοπισμό πιθανής εγκυμοσύνης ή πιθανής υπογονιμότητας. Οι γυναίκες που προσπαθούν για εγκυμοσύνη πρέπει να ελέγχονται ως προς τα επίπεδα της προγεστερόνης.


Συχνές Ερωτήσεις
Δείτε τις απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις πάνω στα τεστ προγεστερόνης (PdG).

Περισσότερα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
0901144

Χαρακτηριστικά

Ακρίβεια:
96.4%
Ευαισθησία:
5 mlU/ml
Τύπος:
dummy
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν σχόλια

Γράψε μια κριτική

  • Κριτική
Περιγράψτε το προϊόν .
Εισαγωγή εικόνας
Ανέβασμα εικόνας.
Σχετικά Προϊοντα
99,99 €
Επιβεβαίωσε την ωορρηξία σου! Τεστ προγεστερόνης (PdG) Eugene σε ταινίες. Νέος επαναστατικός τρόπος για να εντοπίσετε την προγεστερόνη σας (PdG) στα ούρα. Μόνο από τη HomeTest! Η προγεστερόνη είναι μια από τις πιο...
39,99 € 24,99 €
Επιβεβαίωσε την ωορρηξία σου! Τεστ προγεστερόνης (PdG) Eugene σε ταινίες. Νέος επαναστατικός τρόπος για να εντοπίσετε την προγεστερόνη σας (PdG) στα ούρα. Μόνο από τη HomeTest! Η προγεστερόνη είναι μια από τις πιο...
19,99 € 14,99 €
Επιβεβαίωση της ωορρηξίας. Τεστ προγεστερόνης (PdG) Eugene σε ταινίες. Νέος επαναστατικός τρόπος για τον εντοπισμό της προγεστερόνης (PdG) στα ούρα. Μόνο από τη HomeTest.gr Η προγεστερόνη είναι μια από τις πιο...

Μενού

Share

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος