1 τεστ προγεννητικού ελέγχου TORCH HomeTest

Κατά τον προγεννητικό έλεγχο, αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, εντοπίστε τις συχνότερες καλούμενες λοιμώξεις TORCH (Τοξόπλασμα, Κυτταρομεγαλοϊός, Ερπητοϊός HSV 1 και Ερπητοϊός HSV 2) που μπορούν να επηρεάσουν την φυσιολογική ανάπτυξη και τη μελλοντική υγεία του εμβρύου.

Πακέτο 1 τεμαχίου.

Κόστος ανά τεστ: 8,99 €.

Παραγωγή-Διάθεση: HomeTest.gr.

1 τεστ προγεννητικού ελέγχου TORCH HomeTest

Κωδικός: 0801134
8,99 €

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 1 πόντο. Το καλάθι αυτό θα σας δώσει σύνολο 1 πόντο με δυνατότητα μετατροπής σε κουπόνι αξίας 0,30 €.

Ποσότητα
  Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσθέστε στο καλάθι 50,00 € επιπλέον και επωφεληθείτε από Δωρεάν Μεταφορικά!

Κατά τον προγεννητικό έλεγχο, αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πρέπει να εντοπίζονται οι σημαντικότερες και συχνότερες καλούμενες λοιμώξεις TORCH, που μπορούν να επηρεάσουν την φυσιολογική ανάπτυξη και τη μελλοντική υγεία του εμβρύου. Το TORCH είναι ακρωνύμιο, τα αρχικά του οποίου σημαίνουν:

TOX – Τοξόπλασμα

RV – Ερυθρά

CMV - Κυτταρομεγαλοϊός

HSV-I – Ερπητοϊός HSV 1

HSV-II - Ερπητοϊός HSV 2

Με πρόληψη και αντιμετώπιση, οι παραπάνω λοιμώξεις θεραπεύονται.

Τι είναι το τεστ TORCH HomeTest;

Το τεστ TORCH HomeTest είναι μια κασέτα που ελέγχει 5 βασικές λοιμώξεις σε εγκύους. Οι λοιμώξεις μπορούν να μεταδοθούν στο έμβρυο κατά την εγκυμοσύνη, αλλά και κατά τον τοκετό. Ο έγκαιρος εντοπισμός και η έγκαιρη θεραπεία, μπορούν να αποτρέψουν επιπλοκές στα νεογέννητα. Το τεστ TORCH HomeTest ανιχνεύει αντισώματα σε μεταδοτικές ασθένειες και συγκεκριμένα το αντίσωμα ανοσοσφαιρίνη, ή IgM. Το IgM είναι με διαφορά το μεγαλύτερο φυσικό αντίσωμα που εντοπίζεται στο ανθρώπινο κυκλοφορικό σύστημα. Είναι το πρώτο αντίσωμα που εμφανίζεται ως απάντηση στην αρχική έκθεση στο αντιγόνο.

Ένα θετικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι βρέθηκαν αντισώματα IgM για τη συγκεκριμένη ασθένεια που ελέγχετε. Η ανίχνευση των IgM αντισωμάτων υποδηλώνει τρέχουσα ή πρόσφατη λοίμωξη. Ο γιατρός, έχοντας τα αποτελέσματα του TORCH και παίρνοντας το ιστορικό σας, μπορεί να εκτιμήσει αν το έμβρυο έχει εκτεθεί στη λοίμωξη. Θα σας συστήσει περαιτέρω εξετάσεις για να επιβεβαιώσετε τη λοίμωξη.

Ένα αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι δεν βρέθηκαν αντισώματα και δεν υπάρχει τρέχουσα ή πρόσφατη λοίμωξη στον οργανισμό. Ωστόσο, συνιστάται συχνός επανέλεγχος κατά την εγκυμοσύνη.

Πότε είναι απαραίτητη η χρήση του τεστ TORCH HomeTest

Συνήθως αυτό το τεστ γίνεται κατά τον προγεννητικό έλεγχο. Όμως είναι καλό να ελέγχεται η εγκυμονούσα, ειδικά αν έχει ενδείξεις ή συμπτώματα των παραπάνω ασθενειών. Αυτές οι ασθένειες περνούν στον πλακούντα και προκαλούν σοβαρές καταστάσεις στο νεογέννητο.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Η κάθε συσκευασία τεστ διαρροής αμνιακού υγρού HomeTest περιέχει:

- 1 x τεστ TORCH (σε κασέτα)

- 1 x πλαστικό δοχείο με ειδικό αντιδραστικό υγρό

- 1 x σταγονόμετρο

- 1 x αποστειρωμένο σκαρφιστήρα

0801134
HomeTest

Χαρακτηριστικά

Ακρίβεια:
Πάνω από 99%
Τύπος:
Κασέτα