Αυτό το γράμμα μας το έστειλε μια μελλοντική μανούλα, που το έγραψε στο αγέννητο παιδί της και η οποία συμφώνησε να το δημοσιεύσουμε χωρίς τα στοιχεία της.

Ήταν μια μεγάλη περίοδος που προσπαθούσε να μείνει έγκυος και τελικά ένα πρωί μας έστειλε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης!

Μας έχει συγκινήσει τόσο πολύ!

 

Αγαπημένο μου μικρό,

Καθώς γράφω αυτά τα λόγια, με κυριεύουν απίστευτα συναισθήματα, γνωρίζοντας ότι εσύ, πολύτιμο παιδάκι μου, μεγαλώνεις μέσα μου. Αυτό το ταξίδι προς την ύπαρξή σου ήταν μία απίστευτη μίξη συναισθημάτων και ελπίδας.

Ο δρόμος για να σε συλλάβω δεν ήταν εύκολος. Ήταν ένα ταξίδι που σημαδεύτηκε από ανθεκτικότητα και αποφασιστικότητα. Έγιναν αμέτρητες προσπάθειες πριν φτάσουν τελικά τα χαρμόσυνα νέα. Κάθε αποτυχημένη προσπάθεια έφερνε στιγμές απογοήτευσης, ωστόσο ενίσχυσε την αποφασιστικότητά μας να σε καλωσορίσουμε στη ζωή μας.

Τα τεστ ωορρηξίας έγιναν ο οδηγός μου σε αυτό το ταξίδι. Μετέτρεψαν την αβεβαιότητα σε ελπίδα, επιτρέποντάς με να περιπλανηθώ στην περίπλοκη διαδικασία της σύλληψης με μια νέα αίσθηση γνώσης και ελέγχου. Συνέβαλαν καθοριστικά στο να εντοπίσουν την τέλεια στιγμή για τη δημιουργία σου.

Μέσα στις δύσκολες στιγμές, υπήρχαν αχτίδες ελπίδας. Η υποστήριξη από την οικογένειά μου και αγαπημένα πρόσωπα και η ακλόνητη ενθάρρυνση της HomeTest μου μου ενέπνευσαν ελπίδα σε στιγμές αμφιβολίας. Η πίστη τους στο ταξίδι μου, με καθησύχασε ότι, παρά τα εμπόδια, τα όνειρά μου να σε έχω σύντομα, θα πραγματοποιούνταν.

Και τότε, έφτασε εκείνη η μαγική στιγμή - το θετικό τεστ εγκυμοσύνης! Ήταν μια σουρεαλιστική και χαρούμενη στιγμή, μια επιβεβαίωση του θαύματος που μεγαλώνει μέσα μου. Θάλασσα συναισθημάτων γέμισε την καρδιά μου, με μια απερίγραπτη αίσθηση ευτυχίας και ευγνωμοσύνης.

Αγάπη μου, το ταξίδι μας μαζί μόλις αρχίζει. Κάθε κλωτσιά, κάθε φτερούγισμα, μου θυμίζει το όμορφο ταξίδι που διανύουμε. Τα σχέδια βρίσκονται σε εξέλιξη, οι προετοιμασίες γίνονται καθημερινά και οι καρδιά μου γεμίζει με ατελείωτη αγάπη και ανυπομονησία για την άφιξή σου.

Υπόσχομαι να αγαπώ κάθε στιγμή της ύπαρξής σου, να σε γαλουχώ και να σε προστατεύω και να είμαι ο καλύτερος γονιός που μπορώ να γίνω. Τα όνειρα που κρατάω για σένα είναι άπειρα και η αγάπη που έχω για σένα δεν έχει όρια.

Κάθε μέρα που περνά, ο ενθουσιασμός μου μεγαλώνει, φαντάζομαι τη στιγμή που επιτέλους θα βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο. Είσαι ήδη βαθιά ριζωμένο στην καρδιά μου, σε αγαπώ ήδη και σε περιμένω με κομμένη την ανάσα.

Ανυπομονώ να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου, να σε κοιτάξω στα μάτια και να ξεκινήσω μαζί σου αυτό το εξαιρετικό ταξίδι μητρότητας. Μέχρι τότε, να ξέρεις ότι σε αγαπώ πέρα από κάθε μέτρο.

Με όλη μου την αγάπη,
Η μελλοντική Μανούλα σου!