JusChek ROM Τεστ Διαρροής Αμνιακού Υγρού (Κουτί 25 τεμαχίων)

Κωδικός:
0601180

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 12 πόντους. Το καλάθι αυτό θα σας δώσει σύνολο 12 πόντους με δυνατότητα μετατροπής σε κουπόνι αξίας 3,60 €.

74,99 €

Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Το τεστ ταχείας δοκιμής (κολπική έκκριση) δέσμευσης του αυξητικού παράγοντα 1 (iGFBP-1) είναι ένα οπτικά ερμηνευόμενο, ποιοτικό ανοσοχρωματογραφικό τεστ για την ανίχνευση του iGFBP-1 σε κολπικές εκκρίσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, που είναι ένας κύριος δείκτης πρωτεΐνης του αμνιακού υγρού σε κολπικό δείγμα. Το τεστ προορίζεται για επαγγελματική χρήση για να βοηθήσει στη διάγνωση της ρήξης των εμβρυϊκών μεμβρανών (ROM) σε έγκυες γυναίκες.

Μόνο για επαγγελματική in vitro διαγνωστική χρήση.

Περισσότερα
Περιγραφή

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η πρωτεΐνη 1 δέσμευσης του αυξητικού παράγοντα τύπου ινσουλίνης (iGFBP-1) γνωστή ως πρωτεΐνη πλακούντα 12 (PP12) είναι μια πρωτεΐνη που στους ανθρώπους κωδικοποιείται από το γονίδιο IGFBP-1. Οι πρωτεΐνες που δεσμεύουν IGF (IGFBPs) πιστεύεται ότι είναι σημαντικές στη ρύθμιση της εμβρυϊκής και νεογνικής ανάπτυξης. Προηγουμένως αναφέραμε ότι τα προφίλ του IGFBP στον ορό του εμβρυϊκού λώρου (FCS) εξαρτώνται από την ανάπτυξη/μεταβολική κατάσταση του εμβρύου. Μπορεί να ανιχνευτεί σε αυχενικές εκκρίσεις εγκύων γυναικών και η παρουσία τους προβλέπει αυξημένο κίνδυνο πρόωρου τοκετού. Η αφθονία του ινσουλινοειδούς αυξητικού παράγοντα που δεσμεύει την πρωτεΐνη-1 στη μητρική εμβρυϊκή διεπαφή σε σοβαρά προεκλαμπτικές εγκυμοσύνες υποδηλώνει ότι η δεσμευτική πρωτεΐνη μπορεί να συμμετέχει στην παθογένεση της ρηχής προσβολής του πλακούντα που παρατηρείται σε αυτή τη διαταραχή. Ινσουλίνη χαμηλής κυκλοφορίας Ο αυξητικός παράγοντας-Ι και τα αυξημένα επίπεδα πρωτεΐνης-1 που δεσμεύει τον αυξητικό παράγοντα-1 μπορεί να συμβάλλουν στην περιορισμένη πλακούντα και συνεπώς εμβρυϊκή ανάπτυξη.

Η κασέτα iGFBP-1 Rapid Test Cassette είναι ένα γρήγορο τεστ που ανιχνεύει ποιοτικά την παρουσία του iGFBP-1 σε δείγμα κολπικής έκκρισης με ευαισθησία 25 ng/ml.

ΑΡΧΗ

Το iGFBP-1 (κολπική έκκριση) έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει το iGFBP-1 μέσω οπτικής ερμηνείας της ανάπτυξης χρώματος στην εσωτερική λωρίδα. Η μεμβράνη ακινητοποιήθηκε με αντισώματα αντι-iGFBP-1 στην περιοχή δοκιμής. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα αφήνεται να αντιδράσει με έγχρωμα αντισώματα anti-iGFBP-1 κολλοειδή συζυγή χρυσού, τα οποία προεπικαλύφθηκαν στο ταμπόν δείγματος της δοκιμής. Στη συνέχεια το μείγμα μετακινείται στη μεμβράνη με τριχοειδή δράση και αλληλεπιδρά με αντιδραστήρια στη μεμβράνη. Αν υπήρχε αρκετό iGFBP-1 στα δείγματα, θα σχηματιστεί μια έγχρωμη γραμμή στην περιοχή Τ της μεμβράνης. Η παρουσία της έγχρωμης γραμμής υποδηλώνει θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποδηλώνει αρνητικό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση της έγχρωμης γραμμής στην περιοχή ελέγχου χρησιμεύει ως διαδικαστικός έλεγχος. Αυτό δείχνει ότι ο σωστός όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και έχει συμβεί απομάκρυνση της μεμβράνης.

ΥΛΙΚΑ

Παρεχόμενα υλικά

- Ατομικά συσκευασμένες κασέτες δοκιμής
- Μπατονέτες συλλογής δειγμάτων
- Ένθετο συσκευασίας
- Δείγματα σωλήνων αραίωσης με ρυθμιστικό διάλυμα

Υλικά που απαιτούνται αλλά δεν παρέχονται

- Χρονόμετρο

Περισσότερα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
0601180

Χαρακτηριστικά

Ευαισθησία:
25 ng/ml
Τύπος:
Κασέτα
Ακρίβεια:
Πάνω από 99%
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν σχόλια

Γράψε μια κριτική

  • Κριτική
Περιγράψτε το προϊόν .
Εισαγωγή εικόνας
Ανέβασμα εικόνας.
Σχετικά Προϊοντα
92,44 €
ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ Η κασέτα ποιοτικής ταχείας δοκιμής PSA (ολικό αίμα/ορός/πλάσμα) είναι μια ταχεία χρωματογραφία ανοσοδοκιμασία για ποιοτική ανίχνευση Ειδικού Προστατικού Αντιγόνου σε πλήρες αίμα, ορό ή πλάσμα. Μόνο...
156,87 €
ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ Το τεστ ταχείας δοκιμής Influenza A+B είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοδοκιμασία για την ποιοτική ανίχνευση αντιγόνων της γρίπης Α και Β σε δείγματα ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος, λαρυγγικού ή...

Μενού

Share

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος