Ταινίες και midstream τεστ

Παγκοσμίως υπάρχουν 2 κύριοι τύποι τεστ για χρήση στο σπίτι.
Αυτοί είναι οι ταινίες και τα midstream.
Στο άρθρο αυτό θα εξετάσουμε τις διαφορές αυτών των δύο τύπων.

Τα τεστ σε ταινίες είναι μικρά, χάρτινα, τεστ τα οποία χρησιμοποιούνται όπως είναι, δηλαδή δεν χρειάζονται κάποια άλλη συσκευή ή οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα για να λειτουργήσουν. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται με γραμμές επάνω στην επιφάνεια του τεστ.

Η διαφορά των ταινιών με τα midstream είναι ότι οι ταινίες δεν μπαίνουν στη ροή των ούρων. Δεν μπορείτε να τις κατουρήσετε δηλαδή. Ο λόγος είναι ότι τα τεστ σε ταινίες δεν πρέπει να βραχούν από ένα σημείο και πάνω. Θα πρέπει να συλλέξετε μια πολύ μικρή ποσότητα των ούρων σας σε ένα καθαρό δοχείο ή ποτηράκι (δεν χρειάζεται να είναι αποστειρωμένος ουροσυλλέκτης) και να βυθίσετε την ακρούλα τους μέσα στο δείγμα των ούρων, μέχρι τη γραμμή που λέει MAX ή MARK (βλέπε παρακάτω εικόνα).

Γραμμή "MAX"

Τα τεστ midstream από την άλλη μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε με τον ένα τρόπο, δηλαδή όπως και οι ταινίες, είτε με τοποθέτησή τους στη ροή των ούρων, δηλαδή μπορείτε να τα κατουρήσετε.
Με άλλα λόγια είναι πιο εύκολα στη χρήση τους καθώς χρησιμοποιούνται με δυο τρόπους.

Κατά τα άλλα, και τα δύο τεστ από τη HomeTest.gr έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα, την ίδια ευαισθησία, την ίδια εγκυρότητα αποτελέσματος (πάνω από 99%) και τον ίδιο τρόπο ανάγνωσης αποτελέσματος.

Δείτε το σύνολο των άρθρων μας κάνοντας κλικ εδώ.

Μοιράστε το άρθρο

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Νέο σχόλιο