Το τεστ πρόγνωσης πρόωρου τοκετού HomeTest είναι μια εξαιρετικά αξιόπιστη, απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος ανίχνευσης της πρωτεΐνης fFN στις κολπικές εκκρίσεις της εγκυμονούσας, με σκοπό να εξεταστεί το ενδεχόμενο πρόωρου τοκετού.

Τι είναι η πρωτεΐνη fFN;

Η πρωτεΐνη fFN παράγεται από τα εμβρυϊκά κύτταρα και εμφανίζεται στις κολπικές εκκρίσεις της εγκυμονούσας. Τα επίπεδα της fFN στις κολπικές εκκρίσεις αυξάνονται κατά τη διάρκεια των πρώτων 24 εβδομάδων της εγκυμοσύνης, αλλά μειώνονται από την 24η και ως την 34η εβδομάδα. Η πρωτεΐνη αυτή κυριολεκτικά κρατάει το έμβρυο στη θέση του μέσα στη μήτρα κι αν ανιχνευθεί στις κολπικές εκκρίσεις, αυτό αποτελεί πιθανό σημάδι πρόωρου τοκετού. Το τεστ μπορεί να γίνει ανάμεσα στην 24η και 34η εβδομάδα της κύησης.

Πότε είναι απαραίτητη η χρήση του τεστ πρόγνωσης πρόωρου τοκετού HomeTest

Το τεστ πρόγνωσης πρόωρου τοκετού HomeTest χρησιμοποιείται για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο του άμεσου πρόωρου τοκετού. Παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σε γυναίκες που έχουν σημάδια ή συμπτώματα πρόωρου τοκετού ή που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο πρόωρου τοκετού.

Αν ανησυχείτε ότι μπορεί να γεννήσετε πρόωρα, χρησιμοποιήστε το τεστ. Είναι προτιμότερο να κάνετε το τεστ επειδή έχετε μια υποψία, παρά να αγνοήσετε τα σημάδια και να έχετε πρόωρο τοκετό.

Τα προειδοποιητικά σημάδια του πρόωρου τοκετού περιλαμβάνουν:

- Συχνές συσπάσεις (μια αίσθηση σύσφιξης στην κοιλιακή χώρα).

- Συνεχή ενόχληση – πόνο – πίεση χαμηλά στη μέση.

- Ήπιες κοιλιακές κράμπες.

- Κολπικές κηλίδες ή αιμορραγία.

- Υδαρείς κολπικές εκκρίσεις.

- Αλλαγή στις κανονικές κολπικές εκκρίσεις.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στη σελίδα του προϊόντος

Δείτε το σύνολο των άρθρων μας κάνοντας κλικ εδώ.

Μοιράστε το άρθρο

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Νέο σχόλιο