Το τεστ διαρροής αμνιακού υγρού HomeTest είναι μια εξαιρετικά αξιόπιστη, απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος μετρήσεως τυχόν διαρροής αμνιακού υγρού κατά την εγκυμοσύνη.

Τι είναι το αμνιακό υγρό;

Το αμνιακό υγρό είναι το υγρό που βρίσκεται μέσα στο σάκο που περιβάλλει το έμβρυο και έχει πολλούς και σημαντικούς ρόλους:

• Αποτελεί το μαξιλάρι του εμβρύου σας για την προστασία του από κάποιο τραύμα.

• Αποτρέπει τον ομφάλιο λώρο από τη συμπίεση του εμβρύου και τη μείωση της παροχής οξυγόνου σε αυτό.

• Βοηθά στη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας μέσα στη μήτρα.

• Προστατεύει από μολύνσεις.

• Επιτρέπει στο έμβρυο να μετακινείται.

• Βοηθά στην ανάπτυξη του πεπτικού και αναπνευστικού συστήματος του εμβρύου.

Το μέγιστο ποσό του αμνιακού υγρού υπάρχει στο διάστημα από 32 με 36 εβδομάδες. Μετά από την 36η εβδομάδα, το αμνιακό υγρό αρχίζει να μειώνεται.

Πότε είναι απαραίτητη η χρήση του τεστ διαρροής αμνιακού υγρού HomeTest

Η γυναίκα που βιώνει ρήξη των υμένων (ROM) μπορεί να νιώσει ορμή υγρών από τον κόλπο, σταδιακή διαρροή υγρών, ή απλά υγρασία στην περιοχή. Η δοκιμή επιχρίσματος του υγρού με το τεστ διαρροής αμνιακού υγρού HomeTest βοηθάει στην άμεση διάγνωση της πρόωρης ρήξης των υμένων. Η άμεση αντιμετώπιση στο σπίτι αν υπάρχει υποψία διαρροής υγρών από τον κόλπο, είναι σημαντική, προκειμένου να ενημερώσετε το γυναικολόγο σας. Η διαρροή αμνιακού υγρού δεν μυρίζει σαν ούρα.

Επειδή η απώλεια ούρων είναι συνήθης ενώ είστε έγκυος είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το υγρό δεν είναι ούρα. Εκτός από ούρα, στο άπειρο μάτι, το αμνιακό υγρό μπορεί να μοιάζει με κολπικές εκκρίσεις ή σπέρμα. Επειδή λοιπόν δεν είναι ξεκάθαρο, πρέπει να διεξάγετε το τεστ διαρροής αμνιακού υγρού HomeTest και να ενημερώσετε το γυναικολόγο σας για το αποτέλεσμα. Σημειώστε ότι η διαρροή αμνιακού υγρού πριν τις 37 εβδομάδες της εγκυμοσύνης επιφέρει μεγαλύτερους κινδύνους, ενώ μετά τις 37 εβδομάδες, μπορεί να ξεκινήσει ο τοκετός, χωρίς κίνδυνο, υπό παρακολούθηση.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Η κάθε συσκευασία τεστ διαρροής αμνιακού υγρού HomeTest περιέχει:

- 1 x τεστ (σε κασέτα)

- 1 x αποστειρωμένο βαμβακοφόρο στυλεό (μπατονέτα)

- 1 x δοχείο συλλογής και αραίωσης δειγμάτων με ρυθμιστικό διάλυμα

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Δείτε το σύνολο των άρθρων μας κάνοντας κλικ εδώ.

Μοιράστε το άρθρο

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Νέο σχόλιο