Τεστ προστάτη (PSA) HomeTest Μεγαλύτερη προβολή

4 τεστ προστάτη (PSA) HomeTest

0601106

Μετρήστε τα επίπεδα της PSA στον οργανισμό σας και ελέγξτε την υγεία του προστάτη σας.

.

Πακέτο 4 τεμαχίων.

Κόστος ανά τεστ: 2,99 €.

Παραγωγή-Διάθεση: HomeTest.gr.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 2 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι αυτό θα σας δώσει σύνολο 2 πόντους με δυνατότητα μετατροπής σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


14,99 €

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 2 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι αυτό θα σας δώσει σύνολο 2 πόντους με δυνατότητα μετατροπής σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


Χαρακτηριστικά

Ακρίβεια:Πάνω από 99%
Ευαισθησία:3 ng/ml
Τύπος:Κασέτα

Άλλες πληροφορίες

Το τεστ προστάτη (PSA) HomeTest είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο και απόλυτα ασφαλές χρωματογραφικό ανοσολογικό τεστ για την ποιοτική ανίχνευση του Ειδικού Προστατικού Αντιγόνου (PSA) στο αίμα.

.

Τι είναι το ειδικό προστατικό αντιγόνο (PSA);

Το ειδικό προστατικό αντιγόνο (PSA) είναι μια γλυκοπρωτεΐνη η οποία παράγεται από τον αδένα προστάτη και τα ενδοθηλιακά κύτταρα.

Τα επίπεδα PSA, σε υγιείς άνδρες, κυμαίνονται μεταξύ 0,1 ng/mL και 2,6 ng/mL. Οι τιμές αυτές αυξάνονται σε κακοήθεις περιπτώσεις, όπως ο καρκίνος του προστάτη ή σε καλοήθεις περιπτώσεις, όπως καλοήθης υπερπλασία του προστάτη.

Επίπεδα PSA μεταξύ 3 ng/mL και 10 ng/mL, βρίσκονται στην "γκρι ζώνη", ενώ επίπεδα από 10 ng/mL και πάνω δείχνουν μεγάλες πιθανότητες για καρκίνο του προστάτη. Εφόσον το αποτέλεσμα είναι μεταξύ 3 ng/mL και 10 ng/mL, ο ασθενής θα πρέπει να προβεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστώσει αν, παρά τις αυξημένες τιμές PSA, ο προστάτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Σε αποτέλεσμα άνω των 10 ng/mL ο ασθενής θα πρέπει άμεσα να απευθυνθεί σε ειδικό ανδρολόγο-ουρολόγο.

Το ειδικό προστατικό αντιγόνο (PSA) είναι το πιο σημαντικό εργαλείο στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη καθώς και της καλοήθης υπερπλασίας του προστάτη.

.

Πότε είναι απαραίτητη η χρήση του τεστ προστάτη (PSA) HomeTest

Κάθε άνδρας άνω των 40 ετών θα πρέπει να ελέγξει τον προστάτη του ασχέτως ενδείξεων ή συμπτωμάτων. Ο έλεγχος αυτός θα πρέπει να διενεργείται κάθε χρόνο στους υγιείς άνδρες ή κάθε εξάμηνο στην περίπτωση που η τιμή του PSA είναι πάνω από 3 ng/mL.

.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Κάθε τεστ προστάτη (PSA) HomeTest περιέχει:

- 1 x τεστ μέτρησης PSA (σε κασέτα)

- 1 x ειδικό αντιδραστικό υγρό

- 1 x σταγονόμετρο

- 1 x αποστειρωμένο σκαρφιστήρα