• -4,20 €
  • Πακέτο
  • Έκπτωση 4,20 €
5 τεστ προγεστερόνης (PdG) και 10 τεστ ωορρηξίας HomeTest σε ταινίες

5 τεστ προγεστερόνης (PdG) και 10 τεστ ωορρηξίας (LH) HomeTest σε ταινίες.

Οικονομικός και αξιόπιστος τρόπος για να βρείτε τη γόνιμη ημέρα σας και να διαπιστώσετε αν είστε έγκυος.

.

Πακέτο 15 τεμαχίων

Κόστος ανά τεστ: 1,19 €

5 τεστ προγεστερόνης (PdG) και 10 τεστ ωορρηξίας HomeTest σε ταινίες

Κωδικός: 9801152

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 2 πόντους. Το καλάθι αυτό θα σας δώσει σύνολο 2 πόντους με δυνατότητα μετατροπής σε κουπόνι αξίας 0,60 €.

22,19 €
17,99 € Έκπτωση 4,20 €

Αντί για 22,18 €

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

10 τεστ ωορρηξίας HomeTest σε ταινίες
10 τεστ ωορρηξίας HomeTest σε ταινίες
7,19 €
x 1
Τεστ προγεστερόνης (PdG)
5 τεστ προγεστερόνης (PdG) για την επιβεβαίωση της ωορρηξίας
14,99 €
x 1
Ποσότητα
  Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσθέστε στο καλάθι 50,00 € επιπλέον και επωφεληθείτε από Δωρεάν Μεταφορικά!

Το τεστ προγεστερόνης (PdG) είναι ένας γρήγορος, εύκολος και ακριβής τρόπος για να εντοπίσετε την ύπαρξη του μεταβολίτη της προγεστερόνης (PdG - pregnanediol-3- glucuronide) στα ούρα. Πρόκειται για ένα αξιόπιστο και απόλυτα ασφαλές χρωματογραφικό ανοσολογικό τεστ για την ποιοτική ανίχνευση του μεταβολίτη της προγεστερόνης PdG. Κάνετε τα τεστ σε συνδυασμό με τα τεστ ωορρηξίας, για να δείτε αν η ωορρηξίας σας ήταν επιτυχημένη.

.

Λίγα λόγια για την προγεστερόνη

Η προγεστερόνη είναι μια φυσική ορμόνη που εκκρίνεται από το ωχρό σωμάτιο και από τον πλακούντα. Συμμετέχει στη φυσιολογική λειτουργία του άξονα υποθαλάμου – υπόφυσης – γονάδων, μαζί με τα οιστρογόνα και εμπλέκεται στον κύκλο της ωοθυλακιορρηξίας. Στο δεύτερο μισό του εμμηνορροϊκού κύκλου, η προγεστερόνη προάγει την ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων του ενδομητρίου και την πάχυνσή του. Προετοιμάζει το ενδομήτριο για την εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου και υποδέχεται το έμβρυο ώστε να αναπτυχθεί με ασφάλεια. Κάνοντας τεστ προγεστερόνης (PdG) διαπιστώνετε εάν έγινε η ωορρηξία με επιτυχία.

Ας πάρουμε ως παράδειγμα έναν κύκλο 28 ημερών, μετρώντας ως αρχή του κύκλου την πρώτη μέρα της αιμορραγίας. Υπό κανονικές συνθήκες, τα επίπεδα της προγεστερόνης κατά την ωοθυλακική φάση (στο πρώτο μισό του κύκλου) είναι πάντα χαμηλά. Τη 13η μέρα επιτεύχθηκε η κορύφωση της ορμόνης LH και διαπιστώθηκε με τεστ ωορρηξίας HomeTest. Η ωορρηξία έγινε 24-48 ώρες μετά την κορύφωση και το ωοθυλάκιο που απελευθέρωσε το ωάριο έκλεισε για να σχηματίσει το ωχρό σωμάτιο και να εκκρίνει προγεστερόνη. Η ωχρινική φάση (το δεύτερο μισό του κύκλου) διαρκεί περίπου 14 ημέρες. Στις 7 μέρες από την ωορρηξία (δηλαδή στην 21η μέρα του συγκεκριμένου κύκλου), τα επίπεδα της προγεστερόνης φτάνουν στις μέγιστες τιμές τους. Εάν δεν γονιμοποιηθεί το ωάριο, το ωχρό σωμάτιο εκφυλίζεται και τα επίπεδα της προγεστερόνης μειώνονται σταδιακά ως την 28η μέρα και την επόμενη ξεκινά ένας νέος κύκλος με την εμφάνιση της εμμήνου ρύσεως. Εάν όμως γίνει η γονιμοποίηση, τότε τα επίπεδα της προγεστερόνης παραμένουν ψηλά. Επίσης παράγεται μια νέα ορμόνη, η hCG, η οποία εντοπίζεται με τεστ εγκυμοσύνης HomeTest. Στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης, η προγεστερόνη ακόμα παράγεται από το ωχρό σωμάτιο και είναι βασική για την υποστήριξη της κύησης. Με την εγκατάσταση της πλήρους λειτουργίας του πλακούντα την 8η έως 12η εβδομάδα της κύησης, η παραγωγή της προγεστερόνης γίνεται από τον πλακούντα.

Γιατί PdG: Το PdG, ο κύριος μεταβολίτης της προγεστερόνης στα ούρα, σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τα επίπεδα της προγεστερόνης στο αίμα και δίνει καλύτερα αποτελέσματα σε δειγματοληψίες ούρων. Μπορεί να παρακολουθήσει την αναπαραγωγική κατάσταση και να βοηθήσει στον εντοπισμό πιθανής εγκυμοσύνης ή πιθανής  υπογονιμότητας. Οι γυναίκες που προσπαθούν για εγκυμοσύνη πρέπει να ελέγχουν τα επίπεδα της προγεστερόνης. Η συχνή συλλογή αίματος σε μικροβιολογικά εργαστήρια, επιφέρει πόνο και στρες, ενώ η δειγματοληψία ούρων είναι βολική, απλή και μη επεμβατική.

.

Η καλύτερη μέθοδος για να κάνετε το τεστ

• Χρησιμοποιήστε ένα τεστ μετά τη λήξη της περιόδου σας. Αυτό το τεστ θα είναι ο οδηγός σας και θα πρέπει να είναι αρνητικό. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα επίπεδα του PdG είναι χαμηλά σε αυτή την χρονική περίοδο - όπως θα έπρεπε - πριν από την ωορρηξία. Στη συνέχεια, περιμένετε να βρείτε το θετικό τεστ ωορρηξίας και ακολουθήστε τα επόμενα βήματα:

• Χρησιμοποιήστε τέσσερα τεστ στις ημέρες 7, 8, 9 και 10 μετά το πρώτο θετικό τεστ ωορρηξίας (ημέρα κορύφωσης της LH).

.

Αυτό είναι πακέτο συνδυασμού προϊόντων.

Τα τεστ σε ταινίες της HomeTest, όπως και τα τεστ σε ταινία PdG χρησιμοποιούνται όπως είναι - δεν χρειάζεται κάποιο μηχάνημα για να λειτουργήσουν.

Για να δείτε τα χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος, παρακαλούμε δείτε παρακάτω τα προϊόντα από τα οποία αποτελείται το πακέτο.

9801152
HomeTest

Χαρακτηριστικά

Τύπος:
Ταινία
Ακρίβεια:
Πάνω από 99%