10 τεστ προγεστερόνης (PdG) για την επιβεβαίωση της ωορρηξίας

Κωδικός:
0901159
Περιορισμένη προσφορά

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 4 πόντους. Το καλάθι αυτό θα σας δώσει σύνολο 4 πόντους με δυνατότητα μετατροπής σε κουπόνι αξίας 1,20 €.

39,99 € 24,99 €
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο

Παράδοση έως 30 ημέρες

Επιβεβαίωσε την ωορρηξία σου!

Τεστ προγεστερόνης (PdG) Eugene σε ταινίες.

Νέος επαναστατικός τρόπος για να εντοπίσετε την προγεστερόνη σας (PdG) στα ούρα. Μόνο από τη HomeTest!

Η προγεστερόνη είναι μια από τις πιο σημαντικές γυναικείες ορμόνες. Μάθετε γιατί.

.

Τι κάνει το τεστ Προγεστερόνης PdG;

Το τεστ Προγεστερόνης (PdG) το χρησιμοποιείς για να:
- επιβεβαιώσεις ότι η ωορρηξία έγινε επιτυχώς
- επιβεβαιώσεις ότι η μήτρα σου είναι σε θέση να υποδεχτεί το γονιμοποιημένο ωάριο.

Πότε κάνω το τεστ Προγεστερόνης PdG;

Θα χρειαστείς 5 τεστ Προγεστερόνης (PdG) για κάθε κύκλο.
Θα κάνεις ένα τεστ μετά την περίοδό σου, ώστε να επιβεβαιώσεις ότι η προγεστερόνη σου είναι χαμηλά, όπως πρέπει να είναι.
Έπειτα θα βρεις τη μέρα της ωορρηξίας σου.
Τα υπόλοιπα 4 τεστ πρέπει να τα κάνεις τις μέρες 6, 7, 8 και 9 μετά τη μέρα της ωορρηξίας σου. Αυτά τα τεστ θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι η προγεστερόνη σου είναι υψηλά, όπως πρέπει να είναι.

.

Πακέτο 10 τεμαχίων.

Η ποσότητα του πακέτου αυτού είναι αρκετή για 2 κύκλους.

Κόστος ανά τεστ: 2,49 €.

Περισσότερα
Περιγραφή

Το τεστ προγεστερόνης (PdG) είναι ένας γρήγορος, εύκολος και ακριβής τρόπος για να εντοπίσετε την ύπαρξη του μεταβολίτη της προγεστερόνης (PdG - pregnanediol-3- glucuronide) στα ούρα. Πρόκειται για ένα αξιόπιστο και απόλυτα ασφαλές χρωματογραφικό ανοσολογικό τεστ για την ποιοτική ανίχνευση του μεταβολίτη της προγεστερόνης PdG. Κάνετε τα τεστ σε συνδυασμό με τα τεστ ωορρηξίας, για να δείτε αν η ωορρηξίας σας ήταν επιτυχημένη.

.

Λίγα λόγια για την προγεστερόνη

Η προγεστερόνη είναι μια φυσική ορμόνη που εκκρίνεται από το ωχρό σωμάτιο και από τον πλακούντα. Συμμετέχει στη φυσιολογική λειτουργία του άξονα υποθαλάμου – υπόφυσης – γονάδων, μαζί με τα οιστρογόνα και εμπλέκεται στον κύκλο της ωοθυλακιορρηξίας. Στο δεύτερο μισό του εμμηνορροϊκού κύκλου, η προγεστερόνη προάγει την ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων του ενδομητρίου και την πάχυνσή του. Προετοιμάζει το ενδομήτριο για την εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου και υποδέχεται το έμβρυο ώστε να αναπτυχθεί με ασφάλεια. Κάνοντας τεστ προγεστερόνης (PdG) διαπιστώνετε εάν έγινε η ωορρηξία με επιτυχία.

Ας πάρουμε ως παράδειγμα έναν κύκλο 28 ημερών, μετρώντας ως αρχή του κύκλου την πρώτη μέρα της αιμορραγίας. Υπό κανονικές συνθήκες, τα επίπεδα της προγεστερόνης κατά την ωοθυλακική φάση (στο πρώτο μισό του κύκλου) είναι πάντα χαμηλά. Τη 13η μέρα επιτεύχθηκε η κορύφωση της ορμόνης LH και διαπιστώθηκε με τεστ ωορρηξίας HomeTest. Η ωορρηξία έγινε 24-48 ώρες μετά την κορύφωση και το ωοθυλάκιο που απελευθέρωσε το ωάριο έκλεισε για να σχηματίσει το ωχρό σωμάτιο και να εκκρίνει προγεστερόνη. Η ωχρινική φάση (το δεύτερο μισό του κύκλου) διαρκεί περίπου 14 ημέρες. Στις 7 μέρες από την ωορρηξία (δηλαδή στην 21η μέρα του συγκεκριμένου κύκλου), τα επίπεδα της προγεστερόνης φτάνουν στις μέγιστες τιμές τους. Εάν δεν γονιμοποιηθεί το ωάριο, το ωχρό σωμάτιο εκφυλίζεται και τα επίπεδα της προγεστερόνης μειώνονται σταδιακά ως την 28η μέρα και την επόμενη ξεκινά ένας νέος κύκλος με την εμφάνιση της εμμήνου ρύσεως. Εάν όμως γίνει η γονιμοποίηση, τότε τα επίπεδα της προγεστερόνης παραμένουν ψηλά. Επίσης παράγεται μια νέα ορμόνη, η hCG, η οποία εντοπίζεται με τεστ εγκυμοσύνης HomeTest. Στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης, η προγεστερόνη ακόμα παράγεται από το ωχρό σωμάτιο και είναι βασική για την υποστήριξη της κύησης. Με την εγκατάσταση της πλήρους λειτουργίας του πλακούντα την 8η έως 12η εβδομάδα της κύησης, η παραγωγή της προγεστερόνης γίνεται από τον πλακούντα.

Γιατί PdG: Το PdG, ο κύριος μεταβολίτης της προγεστερόνης στα ούρα, σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τα επίπεδα της προγεστερόνης στο αίμα και δίνει καλύτερα αποτελέσματα σε δειγματοληψίες ούρων. Μπορεί να παρακολουθήσει την αναπαραγωγική κατάσταση και να βοηθήσει στον εντοπισμό πιθανής εγκυμοσύνης ή πιθανής  υπογονιμότητας. Οι γυναίκες που προσπαθούν για εγκυμοσύνη πρέπει να ελέγχουν τα επίπεδα της προγεστερόνης. Η συχνή συλλογή αίματος σε μικροβιολογικά εργαστήρια, επιφέρει πόνο και στρες, ενώ η δειγματοληψία ούρων είναι βολική, απλή και μη επεμβατική.

.

Η καλύτερη μέθοδος για να κάνετε το τεστ

• Χρησιμοποιήστε ένα τεστ μετά τη λήξη της περιόδου σας. Αυτό το τεστ θα είναι ο οδηγός σας και θα πρέπει να είναι αρνητικό. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα επίπεδα του PdG είναι χαμηλά σε αυτή την χρονική περίοδο - όπως θα έπρεπε - πριν από την ωορρηξία. Στη συνέχεια, περιμένετε να βρείτε το θετικό τεστ ωορρηξίας και ακολουθήστε τα επόμενα βήματα:

• Χρησιμοποιήστε τέσσερα τεστ στις ημέρες 7, 8, 9 και 10 μετά το πρώτο θετικό τεστ ωορρηξίας (ημέρα κορύφωσης της LH).

.

Βοηθός Παραγγελίας: Το συγκεκριμένο πακέτο περιέχει 5 τεμάχια. Μπορείτε να το συνδυάσετε με πακέτο τεστ ωορρηξίας και τεστ εγκυμοσύνης.

.

Για να υπολογίσετε τις γόνιμες ημέρες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν το ειδικό ημερολόγιό μας πατώντας εδώ.
Έχετε πάντως υπ' όψιν σας ότι, όπως όλα τα ημερολόγια υπολογισμού ωορρηξίας, βασίζεται σε μαθηματικές πράξεις και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε μόνο ως γενικό οδηγό και μόνο αν ο κύκλος σας είναι σταθερός. Αν ο κύκλος σας είναι άστατος, τότε αυτό σημαίνει πως και η ωορρηξία σας δεν είναι σταθερή μέσα στον κύκλο και άρα θα πρέπει απαραίτητα να χρησιμοποιήσετε τεστ ωορρηξίας HomeTest για να βρείτε τη γόνιμη μέρα σας.

Περισσότερα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
0901159

Χαρακτηριστικά

Ευαισθησία:
5 mlU/ml
Τύπος:
dummy
Ακρίβεια:
96.4%
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν σχόλια

Γράψε μια κριτική

  • Κριτική
Περιγράψτε το προϊόν .
Εισαγωγή εικόνας
Ανέβασμα εικόνας.
Σχετικά Προϊοντα
99,99 €
Επιβεβαίωσε την ωορρηξία σου! Τεστ προγεστερόνης (PdG) Eugene σε ταινίες. Νέος επαναστατικός τρόπος για να εντοπίσετε την προγεστερόνη σας (PdG) στα ούρα. Μόνο από τη HomeTest! Η προγεστερόνη είναι μια από τις πιο...
39,99 € 24,99 €
Επιβεβαίωσε την ωορρηξία σου! Τεστ προγεστερόνης (PdG) Eugene σε ταινίες. Νέος επαναστατικός τρόπος για να εντοπίσετε την προγεστερόνη σας (PdG) στα ούρα. Μόνο από τη HomeTest! Η προγεστερόνη είναι μια από τις πιο...
19,99 € 14,99 €
Επιβεβαίωση της ωορρηξίας. Τεστ προγεστερόνης (PdG) Eugene σε ταινίες. Νέος επαναστατικός τρόπος για τον εντοπισμό της προγεστερόνης (PdG) στα ούρα. Μόνο από τη HomeTest.gr Η προγεστερόνη είναι μια από τις πιο...

Μενού

Share

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος