5 τεστ ωορρηξίας HomeTest σε ταινίες

0101114

Τεστ ωορρηξίας HomeTest (LH) σε ταινίες.

Οικονομικός και αξιόπιστος τρόπος για να εντοπίσετε τις γόνιμες ημέρες σας.

Βρείτε την ωορρηξία σας με πλήρως αξιόπιστα αποτελέσματα.

.

Πακέτο 5 τεμαχίων.

Κόστος ανά τεστ: 0,80 €.

Κατασκευαστής: HomeTest.gr.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο

Δεν υπάρχουν πόντοι επιβράβευσης για το προϊόν αυτό.


3,99 €

Δεν υπάρχουν πόντοι επιβράβευσης για το προϊόν αυτό.


Χαρακτηριστικά

Ακρίβεια:Πάνω από 99%
Ευαισθησία:25 mIU/ml
Τύπος:Ταινία

Άλλες πληροφορίες

Τα τεστ ωορρηξίας HomeTest ανιχνεύουν και την αύξηση των επιπέδων της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) στα ούρα. Η αύξηση της ορμόνης LH προηγείται της ωορρηξίας και την ενεργοποιεί μέσα σε 24 - 48 ώρες. Μετά την ωορρηξία, το ωάριο μπορεί να επιβιώσει μόνο για 24 ώρες (ή λιγότερο) αφού ελευθερωθεί, ενώ το σπέρμα επιβιώνει λίγες μέρες μέσα σε έναν υγιή οργανισμό.

Έτσι, τα τεστ ωορρηξίας μας μπορούν να σας βοηθήσουν να προβλέψετε τις δύο πιο γόνιμες μέρες που ακολουθούν του εντοπισμού της ορμόνης LH. Εφόσον υπάρξει επαφή κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, θα αυξηθούν οι πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος.

.

Τα τεστ ωορρηξίας HomeTest σε ταινίες ΔΕΝ χρειάζονται άλλο μηχάνημα για να λειτουργήσουν - χρησιμοποιούνται όπως είναι. Είναι τεχνολογίας one step, δηλαδή ενός βήματος, και το αποτέλεσμα παράγεται σε περίπου 40 δευτερόλεπτα.

.

Βοηθός Παραγγελίας: Το συγκεκριμένο πακέτο περιέχει 5 τεμάχια. Αν ο κύκλος σας είναι σταθερός ή με μικρή απόκλιση 1-2 ημερών, το πακέτο αυτό θα είναι αρκετό για ένα κύκλο.

.

Για να υπολογίσετε τις γόνιμες ημέρες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν το ειδικό ημερολόγιό μας πατώντας εδώ.
Έχετε πάντως υπ' όψη σας ότι, όπως όλα τα ημερολόγια υπολογισμού ωορρηξίας, βασίζεται σε μαθηματικές πράξεις και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε μόνο ως γενικό οδηγό και μόνο αν ο κύκλος σας είναι σταθερός. Αν ο κύκλος σας είναι άστατος, τότε αυτό σημαίνει πως και η ωορρηξία σας δεν είναι σταθερή μέσα στον κύκλο και άρα θα πρέπει απαραίτητα να χρησιμοποιήσετε τεστ ωορρηξίας HomeTest για να βρείτε τη γόνιμη μέρα σας.

Video

Οδηγίες χρήσης για τα τεστ ωορρηξίας HomeTest σε ταινία

Συχνές ερωτήσεις

Τεστ Ωορρηξίας HomeTest

Πώς λειτουργούν τα τεστ ωορρηξίας HomeTest;
Τα τεστ ωορρηξίας HomeTest είναι τεστ ούρων. Δεν χρειάζονται άλλο εξάρτημα για να λειτουργήσουν - τα χρησιμοποιείτε όπως είναι.


Μπορώ να χρησιμοποιήσω το τεστ ωορρηξίας HomeTest για να αποφύγω την εγκυμοσύνη;

Όχι, το τεστ ωορρηξίας HomeTest δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντισυλληπτική μέθοδος.


Για πόση ώρα θα μείνει η γραμμή ορατή;
Το τεστ ωορρηξίας HomeTest πρέπει να διαβαστεί σε 5 λεπτά, για καλύτερα αποτελέσματα. Η δεύτερη γραμμή (που θα δείξει θετικό αποτέλεσμα), δεν θα εξαφανιστεί ποτέ. Μπορεί μάλιστα να γίνει πιο σκούρα ή να γίνει πιο έντονο το χρώμα του περιγράμματός της μετά από μερικές ώρες. Σε ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα (χωρίς δεύτερη γραμμή), μπορεί αργότερα να εμφανιστεί μία γκρι αχνή γραμμή, όμως αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να το αγνοήσετε.


Πόσες ώρες ζεί το σπέρμα;
Η ζωή του σπέρματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Τυπικά το υγιές σπέρμα μέσα σε ένα υγιές κόλπο μπορεί να επιζήσει 5 ημέρες ή και περισσότερο. Φυσικά, όσο περνάει ο χρόνος από τη στιγμή της εκσπερμάτισης ο αριθμός των σπερματοζωαρίων συνεχώς λιγοστεύει καθώς και η ικανότητά τους για γονιμοποίηση. Έξω από τον κόλπο, το σπέρμα μπορεί να επιβιώσει από λεπτά μέχρι λίγες ώρες.


Όταν το αποτέλεσμα βγει θετικό, πότε είναι η καλύτερη ώρα για επαφή;
Η ωορρηξία θα γίνει μέσα σε 24-48 ώρες. Αυτή είναι η πιο γόνιμη περίοδος για σας. Άρα συνιστάται η σεξουαλική επαφή μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα (24-48 ώρες μετά το πρώτο θετικό αποτέλεσμα).


Χρησιμοποιώ τη μέθοδο της θερμομέτρησης. Το τεστ ωορρηξίας HomeTest αντικαθιστά τη θερμομέτρηση;
Όχι. Η άνοδος της θερμοκρασίας του σώματος βασικά σημαίνει ότι η ωορρηξία έχει γίνει. Το τεστ ωορρηξίας μας προμηνύει ότι η ωορρηξία πρόκειται να πραγματοποιηθεί.


Είχα θετικό αποτέλεσμα και ήρθα σε επαφή τις επόμενες γόνιμες μέρες. Ωστόσο δεν έμεινα έγκυος. Τι πρέπει να κάνω;
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την πιθανότητα για εγκυμοσύνη. Συχνά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα τεστ ωορρηξίας για 3-4 μήνες πριν πετύχετε την εγκυμοσύνη.
Επίσης, ο σύντροφός σας θα πρέπει να ελέγξει την ποιότητα του σπέρματός του αν δεν το έχει κάνει ή αν έχουν περάσει 6 μήνες από την τελευταία μέτρηση.
Μια άλλη μέτρηση που μπορείτε να κάνετε είναι να ελέγξετε το κολπικό pH σας για να δείτε αν υπάρχει κάποια μόλυνση στην περιοχή του κόλπου που καθιστά αδύνατη τη γονιμοποίηση.
Τέλος, δείτε τα προϊόντα στην κατηγορία 'Βοηθήματα σύλληψης', είναι πολύ βοηθητικά.
Είναι καλό να το συζητήσετε με τον γιατρό σας αν δεν επέλθει εγκυμοσύνη μετά από 6 μήνες προσπαθειών έχοντας βρει την ωορρηξία σας με τα τεστ ωορρηξίας.


Τι ώρα μέσα στην ημέρα πρέπει να κάνω το τεστ ωορρηξίας; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τα πρώτα πρωινά ούρα;
Μην χρησιμοποιείτε τα πρώτα πρωινά ούρα. Καλύτερα είναι να κάνετε το τεστ μέσα στην ημέρα (από τις 12:00 ως τις 20:00) και να προτιμάτε να το κάνετε την ίδια ώρα κάθε μέρα για να έχετε συγκρίσιμα αποτελέσματα.


Η ποσότητα των υγρών που θα καταναλώσω επηρεάζει το αποτέλεσμα του τεστ ωορρηξίας;
Η κατανάλωση πολλών υγρών πριν τη χρήση του τεστ ωορρηξίας HomeTest, θα αραιώσει την ορμόνη στα ούρα σας. Σας συνιστούμε να μειώσετε την κατανάλωση υγρών τουλάχιστον 2 ώρες πριν τη χρήση του τεστ.


Πρέπει να κάνω το τεστ ωορρηξίας 2 φορές την ημέρα;
Μελέτες έχουν δείξει ότι στο 38% των γυναικών η έκκριση της ωχρινοτρόπου ορμόνης διαρκεί λιγότερο από 10 ώρες. Για να είστε σίγουρες ότι θα πετύχετε την ωορρηξία σας, μπορείτε τις μέρες που περιμένετε να έχετε ωορρηξία να χρησιμοποιήσετε τα τεστ ωορρηξίας μας δύο φορές την ημέρα, για να εντοπίσετε με ακρίβεια την ώρα της ωορρηξίας.


Η ωορρηξία γίνεται πάντα την 14η μέρα μετά την αρχή της περιόδου;
Όχι, η ωορρηξία δεν γίνεται απαραιτήτως τη 14η μέρα μετά την αρχή της περιόδου. Κατά κανόνα, αν ο κύκλος σας είναι σταθερός και διαρκεί 28 μέρες, τότε λέμε ότι η ωορρηξία γίνεται τη 14η μέρα. Όμως έχετε υπ' όψιν σας ότι οι ορμόνες, το άγχος και η υγεία της γυναίκας παίζουν το ρόλο τους στο να γίνει νωρίτερα ή να καθυστερήσει λίγο.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο online ημερολόγιο γονιμότητας.


Αρνητικό τεστ ωορρηξίας HomeTest. Πότε να ανησυχήσω;
Τα συνεχόμενα αρνητικά τεστ ωορρηξίας είναι απογοητευτικά. Μπορεί να συντρέχουν διάφοροι λόγοι για το αρνητικό αποτέλεσμα. Μερικά από τα πιθανά προβλήματα λύνονται από εσάς τις ίδιες, ενώ άλλα πρέπει να συζητηθούν με το γιατρό σας.
1. Η αύξηση της ορμόνης LH μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα
Συνήθως τα τεστ ωορρηξίας HomeTest γίνονται μία φορά την ημέρα. Ωστόσο, κάποιες φορές η αύξηση της ορμόνης μπορεί να γίνει μέσα σε διάστημα μόλις 10 ωρών. Έτσι, αν εσείς κάνετε το τεστ πριν από αυτό το διάστημα και έπειτα μετά από αυτό το διάστημα – παρότι κάνετε τεστ κάθε μέρα – πιθανώς να χάσετε το ανέβασμα της ορμόνης. Για να το αποφύγετε αυτό, συστήνουμε να κάνετε το τεστ ωορρηξίας δύο φορές την ημέρα, με απόσταση 10 ωρών το πρώτο με το δεύτερο και ίσως να το ξεκινήσετε αρκετά νωρίτερα από την προτεινόμενη ημέρα στο διάγραμμα των οδηγιών χρήσης. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε την αύξηση της ορμόνης και για να γνωρίζετε πότε θα έχετε ωορρηξία. Αν παρόλα αυτά, έχετε πάλι αρνητικά αποτελέσματα στο τεστ, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
2. Η ωορρηξία μπορεί να συμβεί νωρίτερα ή αργότερα από την αναμενόμενη μέρα στο συγκεκριμένο κύκλο
Κάποιες γυναίκες πιστεύουν ότι ξέρουν ακριβώς πότε έχουν ωορρηξία κι έτσι ξεκινούν τη χρήση των τεστ λίγο πριν. Αυτό όμως είναι λάθος, διότι εύκολα μπορεί να χαθεί το ανέβασμα της ορμόνης LH. Ο καλύτερος τρόπος είναι να κρατάτε σε διάγραμμα τους κύκλους σας για 6 μήνες και να σημειώσετε τον πιο σύντομο και τον πιο μεγάλο κύκλο. Η ωορρηξία μπορεί να συμβεί πολύ νωρίς ή πολύ αργά σε κάποιον κύκλο σας. Πάντα να παρατηρείτε και τα υπόλοιπα συμπτώματα της ωορρηξίας όπως τη θερμοκρασία σας, την αλλαγή στην τραχηλική βλέννη, τη θέση του τραχήλου.
3. Ίσως δεν έχετε ωορρηξία
Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ ωορρηξίας, βγάζουν το συμπέρασμα ότι δεν έχουν ωορρηξία. Για τις περισσότερες όμως δεν ισχύει αυτό πραγματικά. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει περίπτωση, ιδίως σε ηλικίες άνω των 30 ετών, να μην υπάρχει ωορρηξία για έναν ή ίσως για περισσότερους κύκλους. Έτσι, αν έχετε δοκιμάσει όλες τις παραπάνω μεθόδους αλλά δεν πήρατε κανένα θετικό αποτέλεσμα, είναι η ώρα να μιλήσετε στο γιατρό σας, ο οποίος θα βοηθήσει το σώμα σας να ξεκινήσει και πάλι να κάνει ωορρηξία. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα επίπεδα της ορμόνης FSH, για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ανάπτυξη των ωοθυλακίων στην αρχή του κύκλου σας (περισσότερες πληροφορίες για την FSH μπορείτε να βρείτε εδώ).


Γιατί τα τεστ ωορρηξίας HomeTest γράφουν επάνω One Step;
Η τεχνολογία One Step είναι η νεότερη διαθέσιμη τεχνολογία στα τεστ ωορρηξίας. "One Step" σημαίνει "Ένα Βήμα", δηλαδή τα τεστ ωορρηξίας είναι ενός βήματος ή αλλιώς είναι ταχείας απόκρισης. Παλαιότερα η τεχνολογία ήταν "Three Steps" δηλαδή "Τριών Βημάτων" όπου ο χρήστης έπρεπε εκτός από τα ούρα να χρησιμοποιήσει ειδικά αντιδραστικά υγρά για να λειτουργήσει το τεστ.


Σχετικά άρθρα

Τεστ Ωορρηξίας HomeTest

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με όλα τα συναφή άρθρα μας με τα Τεστ Ωορρηξίας HomeTest.

Πατήστε επάνω στον τίτλο του κάθε άρθρου για να το δείτε.

.

19/07/2019 - Έχω θετικό τεστ ωορρηξίας. Πότε να έρθω σε επαφή;

.

17/07/2019 - Η γνωστή παγκοσμίως μέθοδος «το σπέρμα συναντά το αυγό» - Sperm meets egg plan (SMEP)

.

21/06/2019 - Πόσο διαρκεί η κορύφωση της ορμόνης LH σε κάθε γυναίκα;

.

21/05/2019 - Θέμα «μωρό» - 5 συχνά λάθη που κάνουν τα ζευγάρια

.

08/05/2019 - Η ζωή των ωοθυλακίων και πώς επιλέγεται το κυρίαρχο για την ωορρηξία

.

12/04/2019 - Μπορώ να μείνω έγκυος ενώ έχω περίοδο;

.

19/03/2019 - Διεθνής διαγωνισμός Καλύτερης Φωτογραφίας Γέννας 2019

.

12/03/2019 - 7 αλήθειες για την εγκυμοσύνη σε μεγάλη ηλικία

.

01/03/2019 - Υψηλή προλακτίνη και σύλληψη

.

22/02/2019 - Η στιγμή της ωορρηξίας

.

03/02/2019 - Θετικά και αρνητικά Τεστ Ωορρηξίας HomeTest

.

18/01/2019 - Γυναικείες ορμόνες: Προετοιμασία - Ωορρηξία - Εγκυμοσύνη

.

02/01/2019 - Γιατί πονάει το στήθος πριν την περίοδο

.

30/11/2018 - Περί ωορρηξίας και χρήσης των τεστ ωορρηξίας

.

27/11/2018 - Αίμα στα μισά του κύκλου. Πρέπει να ανησυχώ;

.

09/11/2018 - Γιατί χρειάζονται εκατομμύρια σπερματοζωάρια, ενώ μόνο ένα θα γονιμοποιήσει το ωάριο;

.

20/10/2018 - Επιβιώνοντας κατά την αναμονή των δύο εβδομάδων

.

09/10/2018 - Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών και τεστ ωορρηξίας

.

29/09/2018 - Εγκυμοσύνη με μία ωοθήκη. Εφικτή ή όχι;

.

03/09/2018 - Διαρροή αμνιακού υγρού - Σημάδια, αιτίες και ενέργειες

.

24/08/2018 - 6 Μύθοι περί Γονιμότητας που δεν ισχύουν!

.

01/08/2018 - Ισορροπία του κολπικού pH

.

19/07/2018 - Ήχοι doppler εμβρύου

.

13/07/2018 - Ωοθυλάκια, φάσεις του κύκλου και ωορρηξία

.

18/05/2018 - Προσπαθείτε για παιδάκι; Μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι!

.

11/05/2018 - Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν πώς οι ρύποι επηρεάζουν την πρώιμη εμβρυϊκή ανάπτυξη

.

04/05/2018 - Σεξ μετά τη γέννα: Πότε μπορώ να ξαναρχίσω τη σεξουαλική επαφή;

.

25/04/2018 - Διεθνής διαγωνισμός Καλύτερης Φωτογραφίας Γέννας 2018

.

19/04/2018 - Ορμονικές διαταραχές σε γυναίκες και άνδρες

.

22/03/2018 - Κολπικές εκκρίσεις – Φυσιολογικές και μη φυσιολογικές

.

07/03/2018 - Ακόμα και εδώ, η γυναίκα επιλέγει το σύντροφό της

.

10/11/2017 - Το πιο πρόωρο μωρό στην ιστορία

.

06/11/2017 - Πότε σταματάμε τα τεστ ωορρηξίας;

.

17/10/2017 - Τα "τεστ γονιμότητας" μπορεί να μην είναι τεστ γονιμότητας...

.

07/10/2017 - Διεθνής διαγωνισμός Καλύτερης Φωτογραφίας Γέννας 2017

.

22/08/2017 - Εντοπισμός βιταμίνης που μπορεί να αποτρέψει αποβολές και γενετικές ανωμαλίες

.

04/08/2017 - Επεξεργασία DNA σε ανθρώπινα έμβρυα

.

22/06/2017 - Τα ανθρώπινα ωάρια παράγουν λάμψη τη στιγμή της γονιμοποίησης

.

25/05/2017 - Διαδικασία ωορρηξίας

.

30/03/2017 - Γονιμότητα και βάρος

.

22/03/2017 - Νέες μελέτες για το Σύδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

.

17/03/2017 - Γονιμότητα και ηλικία

.

18/02/2017 - Θετικά τεστ ωορρηξίας και τεστ εγκυμοσύνης

.

25/01/2017 - Πώς χρησιμοποιούμε τα τεστ ωορρηξίας όταν ο κύκλος δεν είναι σταθερός

.

30/11/2016 - Το θαύμα της ζωής (VIDEO)

.

26/10/2016 - Υπέροχο βίντεο ωορρηξίας και γονιμοποίησης (VIDEO)

.

24/10/2016 - Πόσο καιρό ζει το σπέρμα και πόσο το ωάριο;

.

10/10/2016 - Πόσο σημαντικός είναι ο έλεγχος του pH του κόλπου στην εγκυμοσύνη;

.

15/09/2016 - Προσπαθείτε για παιδάκι; Κάθε στάση στο σεξ είναι καλή!

.

13/09/2016 - Καθ' έξιν αποβολές

.

04/07/2016 - Προσοχή στις θερμοκρασίες

.

27/05/2016 - Έχεις Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών; Προσπάθησε να αλλάξεις τρόπο ζωής!

.

16/05/2016 - Ωοθυλάκια, Ωορρηξία και Γονιμότητα

.

18/04/2016 - Μπορεί η νηστεία να προάγει τη γονιμότητα;

.

14/04/2016 - Πώς να επιτύχετε εγκυμοσύνη εύκολα και με φυσικό τρόπο

.

30/03/2016 - Γιατί είναι σημαντική η εξέταση FSH σε γυναίκες που προσπαθούν καιρό να τεκνοποιήσουν

.

11/03/2016 - Πώς επηρεάζεται η γονιμότητα από τις ορμόνες;

.

16/01/2016 - Πώς βρίσκω την ωορρηξία μου;

.

05/12/2015 - Διατροφή και ωορρηξία

.

20/11/2015 - Θυροειδής, γονιμότητα και ωορρηξία

.

02/11/2015 - Τεστ ωορρηξίας vs. άλλες μέθοδοι εντοπισμού ωορρηξίας

.

09/10/2015 - Μια ματιά μέσα στη μήτρα σου κατά τη γονιμοποίηση

.

02/10/2015 - Πρωινές επαφές για σίγουρη σύλληψη. Μύθος ή πραγματικότητα;

.

11/09/2015 - Στην ωορρηξία μην παίζετε το παιχνίδι των αριθμών

.

31/07/2015 - Να μένει ξαπλωμένη η γυναίκα μετά την επαφή;

.

14/07/2015 - Τελικά τα τεστ ωορρηξίας μας αγχώνουν ή όχι;

.

16/06/2015 - Ο ρόλος της βιταμίνης D στη γονιμότητα: Μύθοι και αλήθειες

.

03/06/2015 - Γιατί είναι σημαντική η επαφή την προηγούμενη της ωορρηξίας

.

19/01/2015 - Διαφορά μεταξύ ταινιών και midstream στα τεστ της HomeTest.gr

.

01/12/2014 - Υπογονιμότητα-Εξετάσεις-Θεραπεία

.

11/08/2014 - Αναγκαιότητα χρήσης του doppler εμβρύου

.

31/07/2014 - Έσω γεννητικά όργανα και ωορρηξία

.

08/11/2014 - Διατροφή και γονιμότητα

.

18/10/2014 - Ινομυώματα μήτρας

.

30/07/2014 - Θηλασμός και τεστ ωορρηξίας

.

22/01/2013 - Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

30 επιπλέον προϊόντα στην ίδια κατηγορία: