DIAGNOS SARS-CoV2 (COVID-19) Rapid Test Αντιγόνου με σάλιο (Συσκευασία 1 τεμαχίου)

Κωδικός:
1301157
Περιορισμένη προσφορά

Δεν υπάρχουν πόντοι επιβράβευσης για το προϊόν αυτό.

6,40 € 3,50 €
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο

Παράδοση έως 30 ημέρες

DIAGNOS SARS-CoV2 (COVID-19) Rapid Test Αντιγόνου με σάλιο

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

.

Συσκευασία 1 τεμαχίου

.

Η αναγραφόμενη τιμή είναι ενδεικτική και ισχύει για 1 τεμάχιο. Αν ενδιαφέρεστε για περισσότερα τεμάχια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

.

Διαγνωστική ευαισθησία: 103 / (103 + 2) × 100% = 98,10%

Διαγνωστική ειδικότητα: 149 / (1 + 149) × 100% = 99,33%

Συνολικό ποσοστό συνέπειας: (103 + 149) / (103 + 1 + 2 + 149 ) × 100% = 98,82%

.

ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΟΦ

Περισσότερα
Περιγραφή

ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Το Τεστ Σάλιου για Αντιγόνο COVID-19 χρησιμοποιείται για την ποιοτική ανίχνευση νέου αντιγόνου του κορωνοϊού (COVID-19) σε δείγμα σάλιου, μόνο για in vitro διαγνωστική χρήση. Οι νέοι κορωνοϊοί ανήκουν στο γένος β. Η COVID-19 είναι μια οξεία λοιμώδης αναπνευστική ασθένεια. Οι άνθρωποι είναι γενικά ευαίσθητοι. Επί του παρόντος, οι ασθενείς που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό είναι η κύρια πηγή μόλυνσης. Ασυμπτωματικά μολυσμένα άτομα μπορεί επίσης να είναι μια μολυσματική πηγή. Με βάση την τρέχουσα επιδημιολογική έρευνα, η περίοδος επώασης είναι 1 έως 14 ημέρες, κυρίως 3 έως 7 ημέρες. Οι κύριες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν πυρετό, κόπωση και ξηρό βήχα. Ρινική συμφόρηση, ρινική καταρροή, πονόλαιμος, μυαλγία και διάρροια βρίσκονται σε μερικές περιπτώσεις. Το αντιγόνο είναι γενικά ανιχνεύσιμο στα ανώτερα αναπνευστικά δείγματα κατά τη διάρκεια της οξείας φάσης της μόλυνσης. Η ταχεία διάγνωση της λοίμωξης SARS-CoV-2 θα βοηθήσει τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας να θεραπεύσουν τους ασθενείς και να ελέγξουν την ασθένεια πιο αποτελεσματικά. Το προϊόν πωλείται μόνο για επαγγελματική χρήση.

.

ΑΡΧΗ

Αυτό το κιτ βασίζεται στην αρχή της εξαιρετικά ειδικής αντίδρασης αντισωμάτων-αντιγόνων και της τεχνολογίας ανοσοχρωματογραφικής ανάλυσης επισήμανσης κολλοειδούς χρυσού. Το αντιδραστήριο περιέχει μονοκλωνικό αντίσωμα COVID-19 που έχει προταθεί στην περιοχή αποτελέσματος (Τ) στη μεμβράνη και το μονοκλωνικό αντίσωμα COVID-19 επικαλυμμένο στο μείγμα ετικέτας-κολλοειδούς χρυσού μείγματος. Το δείγμα ενσταλάζεται και αντιδρά με το μονοκλωνικό αντίσωμα COVID-19 το οποίο συνδέεται με τα προ-επικαλυμμένα σωματίδια κολλοειδούς χρυσού κατά το τεστ. Στη συνέχεια, το μείγμα χρωματογραφείται προς τα πάνω με τριχοειδή αποτελέσματα. Εάν είναι θετικό, το αντίσωμα που επισημαίνεται από σωματίδια κολλοειδούς χρυσού θα συνδεθεί πρώτα με τον ιό COVID-19 στο δείγμα κατά τη διάρκεια της χρωματογραφίας. Στη συνέχεια, τα προϊόντα σύζευξης δεσμεύονται από το μονοκλωνικό αντίσωμα COVID-19 στερεωμένο στη μεμβράνη και μια κόκκινη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή αποτελέσματος (Τ). Εάν είναι αρνητικό, δεν υπάρχει κόκκινη γραμμή στην περιοχή αποτελέσματος (T). Είτε το δείγμα περιέχει αντιγόνο COVID-19 είτε όχι, θα εμφανιστεί μια κόκκινη γραμμή στην περιοχή ελέγχου ποιότητας (C). Η κόκκινη γραμμή που εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου ποιότητας (C) είναι το πρότυπο για να κριθεί εάν υπάρχουν αρκετή ποσότητα δείγματος και εάν η χρωματογραφική διαδικασία είναι φυσιολογική και χρησιμεύει επίσης ως πρότυπο εσωτερικού ελέγχου για το αντιδραστήριο.

.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ

1. Αυτό το κιτ προορίζεται μόνο για την ανίχνευση αντιγόνου COVID-19 στο ανθρώπινο σάλιο.
2. Η ακρίβεια του τεστ εξαρτάται από τη διαδικασία δειγματοληψίας, παράδοσης, αποθήκευσης και λειτουργίας. Η ακατάλληλη συλλογή δειγμάτων, η ακατάλληλη αποθήκευση δειγμάτων, τα δείγματα χωρίς ανανέωση ή οι επαναλαμβανόμενοι κύκλοι ψύξης-απόψυξης δειγμάτων θα επηρεάσουν τα αποτελέσματα του τεστ.
3. Η δοκιμαστική κασέτα παρέχει μόνο ποιοτική ανίχνευση του SARS-COV-2 στο δείγμα. Εάν πρέπει να εντοπίσετε το συγκεκριμένο περιεχόμενο ενός δείκτη, χρησιμοποιήστε τα σχετικά επαγγελματικά μέσα.
4. Το αποτέλεσμα του τεστ αυτού του κιτ προορίζεται μόνο για κλινική αναφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως η μοναδική βάση για κλινική διάγνωση και θεραπεία. Η κλινική διαχείριση των ασθενών θα πρέπει να εξεταστεί σε συνδυασμό με τα συμπτώματά τους, το ιατρικό ιστορικό, άλλες εργαστηριακές εξετάσεις και τις αντιδράσεις σε θεραπείες.
5. Λόγω του περιορισμού της μεθόδου των αντιδραστηρίων ανίχνευσης αντιγόνων, η αναλυτική ευαισθησία του είναι γενικά χαμηλότερη από εκείνη των αντιδραστηρίων νουκλεϊκών οξέων. Επομένως, οι πειραματιστές θα πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στα αρνητικά αποτελέσματα και πρέπει να έχουν μια ολοκληρωμένη κρίση σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα άλλων τεστ. Συνιστάται να επανεξετάσετε τα ύποπτα αρνητικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας μεθόδους εντοπισμού νουκλεϊκών οξέων ή αναγνώρισης ιών καλλιέργειας.
6. Ανάλυση της πιθανότητας ψευδώς αρνητικών αποτελεσμάτων: 1. Αδικαιολόγητη συλλογή δειγμάτων / μεταφορά / επεξεργασία και πολύ χαμηλή συγκέντρωση ουσιών δείγματος για το τεστ, αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα. 2. Οι γενετικές παραλλαγές του ιού μπορούν να προκαλέσουν αλλαγές στους αντιγονικούς καθοριστές, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα. Αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί χρησιμοποιώντας αντιδραστήρια μονοκλωνικών αντισωμάτων. 3. Ο βέλτιστος τύπος δείγματος και ο χρόνος δειγματοληψίας (μέγιστος τίτλος ιού) μετά τη μόλυνση δεν έχουν επαληθευτεί, επομένως με τη συλλογή κλασματικών δειγμάτων, σε πολλά μέρη του ίδιου ασθενούς, μπορεί να αποφευχθούν τα ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα.

.

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ (ΓΙΑ 20 ΤΕΣΤ / ΚΙΤ)

1 x Φακελάκι περιέχει μια κασέτα τεστ και ένα ξηραντικό. Το ξηραντικό είναι μόνο για σκοπούς αποθήκευσης και δεν χρησιμοποιείται στις διαδικασίες του τεστ

1 x Ρυθμιστικό διάλυμα εξαγωγής δείγματος

1 x Πλαστικό κύπελλο

1 x Σταγονόμετρο πιπέτας

1 x Δοχείο αντίδρασης

1 x Οδηγία χρήσης

.

ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΟΦ

Περισσότερα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
1301157

Χαρακτηριστικά

Ακρίβεια:
91,6%
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν σχόλια

Γράψε μια κριτική

  • Κριτική
Περιγράψτε το προϊόν .
Εισαγωγή εικόνας
Ανέβασμα εικόνας.
Σχετικά Προϊοντα
6,40 € 3,50 €
DIAGNOS SARS-CoV2 (COVID-19) Rapid Test Αντιγόνου με σάλιο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ . Συσκευασία 1 τεμαχίου . Η αναγραφόμενη τιμή είναι ενδεικτική και ισχύει για 1 τεμάχιο. Αν ενδιαφέρεστε για περισσότερα τεμάχια,...
126,00 € 66,00 €
BEIER SARS-CoV2 (COVID-19) Rapid Test Αντιγόνου . Κουτί 20 τεμαχίων Κάθε ένα τεστ παρέχεται με μονό αντιδραστικό υγρό (single buffer bottle) . Η αναγραφόμενη τιμή είναι ενδεικτική και ισχύει για 1 κουτί. Αν...
110,00 €
Τεστ αντισωμάτων Eugene IgG/IgM κορωνοϊού SARS-CoV2 (COVID-19) . Κουτί 20 τεμαχίων . Η αναγραφόμενη τιμή είναι ενδεικτική και ισχύει για 1 κουτί. Αν ενδιαφέρεστε για περισσότερα τεμάχια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί...

Μενού

Share

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος

Για να φτιάξεις τις δικές σου wishlists και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα δημιούργησε λογαριασμό!

Είσοδος