• -54,00 €
  • Έκπτωση 54,00 €
Atlas Medical COVID-19 IgG/IgM Rapid test Cassette

Τεστ αντισωμάτων Atlas Medical IgG/IgM κορωνοϊού SARS-CoV2 (COVID-19)

.

Κουτί 20 τεμαχίων

.

Το τεστ Atlas Medical COVID-19 IgG/IgM Rapid Test Caqssette αποτελεί μια ταχεία δοκιμή (rapid test) για την ποιοτική ανίχνευση αντισωμάτων IgG και IgM έναντι του COVID-19 σε ανθρώπινο ολικό αίμα, ορό ή πλάσμα

.

Κατασκευάζεται στη Γερμανία

.

Ακρίβεια τεστ: 97,2% IgG / 95,1 IgM

Atlas Medical COVID-19 IgG/IgM Rapid test Cassette Τεστ Αντισωμάτων (Σετ 20 τεμαχίων) - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Κωδικός: 0201140

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 33 πόντους. Το καλάθι αυτό θα σας δώσει σύνολο 33 πόντους με δυνατότητα μετατροπής σε κουπόνι αξίας 9,90 €.

253,00 €
199,00 € Έκπτωση 54,00 €
Ποσότητα
  Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσθέστε στο καλάθι 50,00 € επιπλέον και επωφεληθείτε από Δωρεάν Μεταφορικά!

Τι είναι ο κορωνοϊός και πώς μεταδίδεται;

O COVID-19 αποτελεί μια μολυσματική ασθένεια μεταξύ των ειδών που προκαλείται από έναν νέο κοροναϊό με ένα νουκλεοκαψίδιο ελικοειδούς συμμετρίας που περιβάλλει ένα θετικό μονόκλωνο γονιδίωμα RNA. Η μόλυνση από αυτόν τον ιό είναι ζωονοσογόνος. Που σημαίνει ότι μπορεί να μεταδοθεί μεταξύ ειδών. Τα συμπτώματα, ωστόσο, ποικίλλουν σημαντικά. Στους ανθρώπους, ο νέος κοροναϊός προκαλεί οξείες επιπλοκές του αναπνευστικού συστήματος που μπορεί να κυμαίνονται από ήπιες έως θανατηφόρες. Τα συμπτώματα συνήθως περιλαμβάνουν: πυρετό, ξηρό βήχα, κόπωση, παραγωγή πτυέλων, πονόλαιμο και πονοκέφαλο. Τα μολυσμένα άτομα συνήθως εμφανίζουν σημάδια λοίμωξης εντός 2 έως 14 ημερών από την έκθεση και θα αναρρώσουν χωρίς να απαιτείται ειδική θεραπεία. Οι ηλικιωμένοι, οι διαβητικοί, οι ανοσοκατεσταλμένοι και οι ασθενείς με καρδιαγγειακές παθήσεις, για παράδειγμα, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης σοβαρών αντιδράσεων από τον ιό, όπως πνευμονία, νεφρική ανεπάρκεια, ακόμη και θάνατο. Η δεκαετία του 1960 υπήρξε μάρτυρας της ανακάλυψης ανθρώπινων κορονοϊων. Άλλα είδη της ίδιας οικογένειας έχουν εμφανιστεί έκτοτε, όπως ο SARS-CoV το 2003, ο HCoV NL63 το 2004, ο HKU1 το 2005, ο MERSCoV το 2012 και ο νέος SARS-CoV-2 το 2019. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου των Νόσων ο ιός COVID-19 εξαπλώνεται κυρίως μέσω κοινών ουσιών ανθρώπινης προέλευσης που περιλαμβάνουν σωματικά υγρά, όπως βλέννα και σάλιο.

.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΕΞΑΓΕΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ (ΒΗΧΑ, ΠΥΡΕΤΟ ΚΛΠ). ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΑΣΤΕΙ, ΤΟ ΤΕΣΤ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΝΟΣΕΙΤΕ.

.

Παρεχόμενα υλικά

• Κασέτα δοκιμής
• Ρυθμιστικό διάλυμα (Buffer)
• Σταγονόμετρο
• Σκαρφιστήρες
• Επιθέματα αλκοόλης
• Φύλλο οδηγιών χρήσης

0201140
Atlas Medical

Χαρακτηριστικά

Ακρίβεια:
95,1%