4 τεστ φερριτίνης HomeTest

0601093

Μετρήστε τα επίπεδα της φερριτίνης στον οργανισμό σας κατά τις προσπάθειες σύλληψης και ιδιαίτερα κατά την εγκυμοσύνη.

.

Πακέτο 4 τεμαχίων.

Κόστος ανά τεστ: 2,49 €.

Παραγωγή-Διάθεση: HomeTest.gr.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Προσωρινά μη διαθέσιμο - Προπαραγγελία

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 2 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι αυτό θα σας δώσει σύνολο 2 πόντους με δυνατότητα μετατροπής σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


14,99 €

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 2 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι αυτό θα σας δώσει σύνολο 2 πόντους με δυνατότητα μετατροπής σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


Χαρακτηριστικά

Ακρίβεια:Πάνω από 99%
Ευαισθησία:30 ng/ml
Τύπος:Κασέτα

Άλλες πληροφορίες

Το τεστ φερριτίνης HomeTest είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο και απόλυτα ασφαλές χρωματογραφικό ανοσολογικό τεστ για την ποιοτική ανίχνευση της ανθρώπινης φερριτίνης στο αίμα.

.

Τι είναι η φερριτίνη;

Η φερριτίνη είναι μια καθολική ενδοκυτταρική πρωτεΐνη που αποθηκεύει σίδηρο και τον απελευθερώνει με ελεγχόμενο τρόπο. Η μέτρηση της φερριτίνης είναι ένας έμμεσος δείκτης της συνολικής ποσότητας σιδήρου που αποθηκεύεται στο σώμα. Ως εκ τούτου, η φερριτίνη χρησιμοποιείται ως διαγνωστική εξέταση για αναιμία λόγω ανεπάρκειας σιδήρου.

Για τους περισσότερους ιστούς, η φερριτίνη είναι μια σημαντική πρωτεΐνη αποθήκευσης σιδήρου. Η ανθρώπινη φερριτίνη έχει μοριακό βάρος περίπου 450.000 Daltons και αποτελείται από ένα κέλυφος πρωτεΐνης γύρω από έναν πυρήνα σιδήρου. Κάθε μόριο φερριτίνης μπορεί να περιέχει έως και 4.000 άτομα σιδήρου. Υπό κανονικές συνθήκες, αυτό μπορεί να αντιπροσωπεύει το 25% του συνολικού σιδήρου που βρίσκεται στο σώμα. Επιπλέον, η φερριτίνη μπορεί να βρεθεί σε αρκετά ισομερή.

Εάν το επίπεδο φερριτίνης είναι χαμηλό, υπάρχει κίνδυνος έλλειψης σιδήρου, που μπορεί να οδηγήσει σε αναιμία. Η χαμηλή φερριτίνη μπορεί επίσης να υποδεικνύει υποθυρεοειδισμό, ανεπάρκεια βιταμίνης C ή κοιλιοκάκη. Χαμηλά επίπεδα φερριτίνης στον ορό παρατηρούνται σε μερικούς ασθενείς με σύνδρομο ανήσυχων ποδιών (RLS), που δεν σχετίζεται κατ' ανάγκη με αναιμία, αλλά ίσως οφείλεται σε χαμηλά επίπεδα αποθεμάτων σιδήρου.

.

Πότε είναι απαραίτητη η χρήση του τεστ φερριτίνης HomeTest

Το σώμα μας βασίζεται στο σίδηρο που υπάρχει μέσα στα ερυθρά αιμοσφαίρια για να μεταφέρει οξυγόνο σε όλα τα κύτταρά του. Χωρίς αρκετό σίδηρο, τα ερυθροκύτταρά μας δεν θα είναι σε θέση να παρέχουν αρκετό οξυγόνο.

Εάν εσείς ή ο γιατρός σας υποψιάζεται ότι αντιμετωπίζετε ανεπάρκεια σιδήρου, τότε πρέπει να κάνετε ένα τεστ φερριτίνης. Αυτό μετράει την ποσότητα αποθηκευμένου σιδήρου στο σώμα, η οποία μπορεί να δώσει μια συνολική εικόνα των επιπέδων σιδήρου.

Το τεστ Φερριτίνης πρέπει να γίνεται ιδίως κατά την εγκυμοσύνη αλλά και κατά τη διάρκεια προσπαθειών σύλληψης, καθώς μειωμένα επίπεδα σιδήρου μπορεί να σταματήσουν πρόωρα την κύηση ακόμα και λίγες ώρες μετά τη σύλληψη.

.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Η κάθε συσκευασία τεστ φερριτίνης HomeTest περιέχει:

- 1 x τεστ μέτρησης φερριτίνης (σε κασέτα)

- 1 x ειδικό αντιδραστικό υγρό

- 1 x σταγονόμετρο

- 1 x αποστειρωμένο σκαρφιστήρα