5 τεστ εγκυμοσύνης HomeTest σε ταινίες

Τεστ εγκυμοσύνης Home Test (hCG) σε ταινίες.

Οικονομικός και αξιόπιστος τρόπος για να δείτε αν είστε έγκυος.

Εντοπίστε την εγκυμοσύνη σας με πλήρως αξιόπιστα αποτελέσματα ακόμα και 2-3 μέρες πριν την καθυστέρηση.

.

Πακέτο 5 τεμαχίων

Κόστος ανά τεστ: 0,63 €

5 τεστ εγκυμοσύνης σε ταινίες

Κωδικός: 0101002
3,19 €

Δεν υπάρχουν πόντοι επιβράβευσης για το προϊόν αυτό.

Ποσότητα
  Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσθέστε στο καλάθι 50,00 € επιπλέον και επωφεληθείτε από Δωρεάν Μεταφορικά!

Τα τεστ εγκυμοσύνης μετρούν την ορμόνη hCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη), μια γλυκοπρωτεΐνη που παράγει ο αναπτυσσόμενος πλακούντας αμέσως μετά την επιτυχή γονιμοποίηση.

Σε κανονικές συνθήκες και αφού έχει γίνει η ωορρηξία, η hCG μπορεί να ανιχνευτεί στα ούρα 9-10 μέρες από την εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου στη μήτρα και διπλασιάζεται κάθε 2-3 μέρες, φθάνοντας τα 100mlU/ml στην πρώτη καθυστερημένη περίοδο.

Η εμφάνιση της hCG σύντομα μετά την σύλληψη και η επακόλουθη αύξηση της συγκέντρωσής της κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της κύησης, την καθιστούν ένα εξαιρετικό δείκτη για την έγκαιρη ανίχνευση της εγκυμοσύνης.

Πότε να συλλέξετε ούρα

Η γραμμή αποτελέσματος του τεστ εγκυμοσύνης της είναι ανάλογη με την ποσότητα της ορμόνης hCG. Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείτε τα πρώτα πρωινά ούρα, διότι η ορμόνη hCG είναι πιο συμπυκνωμένη το πρωί. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε τα τεστ οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας. Επίσης αποφύγετε την κατανάλωση υγρών (νερό, καφές, κλπ) για 2 ώρες πριν τη χρήση του τεστ, καθώς η ορμόνη μπορεί να αραιωθεί και να μην εμφανιστούν σωστά αποτελέσματα.

Πώς θα κάνετε το τεστ εγκυμοσύνης σε ταινία

1. Αφήστε τα τεστ μέσα στη συσκευασία τους να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου (18o – 30o C).

2. Συλλέξτε τα ούρα σας μέσα σε ένα καθαρό δοχείο π.χ. σε ένα πλαστικό ποτηράκι (όχι αναγκαστικά αποστειρωμένο ουροσυλλέκτη). Ο καλύτερος τρόπος για τη σωστή συλλογή είναι να βάλετε το δοχείο στη ροή των ούρων σας.

3. Πριν ξεκινήσετε το τεστ, ανοίξτε τη συσκευασία, σκίζοντας στο σημείο της εγκοπής. Βγάλτε την ταινία από το φακελάκι τη στιγμή που είστε έτοιμες να τη χρησιμοποιήσετε. 

4. Πιάστε την ταινία από την έγχρωμη μεριά της και βουτήξτε τη μέσα στα ούρα, με τη φορά που δείχνει το βελάκι και μέχρι τη γραμμή με την ένδειξη «MAX». Κρατήστε την ταινία μέσα στα ούρα για περίπου 10 δευτερόλεπτα και έπειτα τοποθετήστε την πάνω σε μια καθαρή, στεγνή, μη απορροφητική επιφάνεια.

5. Σύντομα θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα. Ανάλογα με τη συγκέντρωση της ορμόνης, το θετικό αποτέλεσμα μπορεί να εμφανιστεί μέσα σε 40 δευτερόλεπτα. Για αρνητικό όμως αποτέλεσμα περιμένετε τον πλήρη χρόνο αντίδρασης ο οποίος είναι 5 λεπτά. Μην διαβάσετε τα αποτελέσματα του τεστ αφού περάσουν 30 λεπτά.

Αποθήκευση

Τα τεστ πρέπει πάντα να βρίσκονται μέσα στα αεροστεγώς κλεισμένα φακελάκια τους. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε θερμοκρασία δωματίου (18o – 30o C). Αποφύγετε την έκθεσή τους σε ηλιακό φως, σε υγρασία και σε πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή θερμοκρασία.

Δείτε περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

0101002
HomeTest

Χαρακτηριστικά

Τύπος:
Ταινία
Ακρίβεια:
Πάνω από 99%
Ευαισθησία:
25 mIU/ml

 

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με μερικά σχετικά άρθρα του Blog μας:

Τεστ Εγκυμοσύνης

Ποιον Τύπο Τεστ να Επιλέξω;
Πώς ερμηνεύουμε τα τεστ εγκυμοσύνης
Τεστ εγκυμοσύνης και ευαισθησία
Πώς να επιτύχετε εγκυμοσύνη εύκολα και με φυσικό τρόπο
Είμαι έγκυος! Τώρα τι κάνω;

Μπορείτε να βρείτε πολλά περισσότερα σχετικά άρθρα, κάνοντας κλικ στις παρακάτω κατηγορίες:

Διαβάστε όλα τα άρθρα του Blog μας κάνοντας κλικ εδώ