FertilitySCORE + 30 τεστ ωορρηξίας σε ταινίες + 10 τεστ εγκυμοσύνης σε ταινίες HomeTest

9801117

FertilitySCORE (2 τεστ) τεστ ανδρικής γονιμότητας, 30 τεστ ωορρηξίας (LH) HomeTest και 10 τεστ εγκυμοσύνης (hCG) HomeTest σε ταινίες.

Οικονομικός και αξιόπιστος τρόπος να βρείτε τη γόνιμη ημέρα σας και να διαπιστώσετε αν είστε έγκυος, και να δείτε την ποιότητα του σπέρματος.

.

Κατασκευαστής τεστ ωορρηξίας και εγκυμοσύνης: HomeTest.gr.

Κατασκευαστής τεστ FertilitySCORE: Androscore Corporation.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 5 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι αυτό θα σας δώσει σύνολο 5 πόντους με δυνατότητα μετατροπής σε κουπόνι αξίας 1,50 €.


32,99 €

-13,00 €

45,99 €

Αντί του 46,87 €

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 5 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι αυτό θα σας δώσει σύνολο 5 πόντους με δυνατότητα μετατροπής σε κουπόνι αξίας 1,50 €.


Άλλες πληροφορίες

Αυτό είναι πακέτο συνδυασμού προϊόντων.

Τα τεστ σε ταινίες της HomeTest, χρησιμοποιούνται όπως είναι - δεν χρειάζεται κάποιο μηχάνημα για να λειτουργήσουν.

Το FetilitySCORE λειτουργεί ως σπερμοδιάγραμμα, μετρώντας τα ζωντανά και κινούμενα σπερματοζωάρια.

Για να δείτε τα χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος, παρακαλούμε δείτε παρακάτω τα προϊόντα από τα οποία αποτελείται το πακέτο.

Videos

Οδηγίες χρήσης για τα τεστ ωορρηξίας HomeTest σε ταινία

Οδηγίες χρήσης για τα τεστ εγκυμοσύνης HomeTest σε ταινία

Συχνές ερωτήσεις

Τεστ Ωορρηξίας HomeTest

Πώς λειτουργούν τα τεστ ωορρηξίας HomeTest;
Τα τεστ ωορρηξίας HomeTest είναι τεστ ούρων. Δεν χρειάζονται άλλο εξάρτημα για να λειτουργήσουν - τα χρησιμοποιείτε όπως είναι.


Μπορώ να χρησιμοποιήσω το τεστ ωορρηξίας HomeTest για να αποφύγω την εγκυμοσύνη;

Όχι, το τεστ ωορρηξίας HomeTest δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντισυλληπτική μέθοδος.


Για πόση ώρα θα μείνει η γραμμή ορατή;
Το τεστ ωορρηξίας HomeTest πρέπει να διαβαστεί σε 5 λεπτά, για καλύτερα αποτελέσματα. Η δεύτερη γραμμή (που θα δείξει θετικό αποτέλεσμα), δεν θα εξαφανιστεί ποτέ. Μπορεί μάλιστα να γίνει πιο σκούρα ή να γίνει πιο έντονο το χρώμα του περιγράμματός της μετά από μερικές ώρες. Σε ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα (χωρίς δεύτερη γραμμή), μπορεί αργότερα να εμφανιστεί μία γκρι αχνή γραμμή, όμως αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να το αγνοήσετε.


Πόσες ώρες ζεί το σπέρμα;
Η ζωή του σπέρματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Τυπικά το υγιές σπέρμα μέσα σε ένα υγιές κόλπο μπορεί να επιζήσει 5 ημέρες ή και περισσότερο. Φυσικά, όσο περνάει ο χρόνος από τη στιγμή της εκσπερμάτισης ο αριθμός των σπερματοζωαρίων συνεχώς λιγοστεύει καθώς και η ικανότητά τους για γονιμοποίηση. Έξω από τον κόλπο, το σπέρμα μπορεί να επιβιώσει από λεπτά μέχρι λίγες ώρες.


Όταν το αποτέλεσμα βγει θετικό, πότε είναι η καλύτερη ώρα για επαφή;
Η ωορρηξία θα γίνει μέσα σε 24-48 ώρες. Αυτή είναι η πιο γόνιμη περίοδος για σας. Άρα συνιστάται η σεξουαλική επαφή μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα (24-48 ώρες μετά το πρώτο θετικό αποτέλεσμα).


Χρησιμοποιώ τη μέθοδο της θερμομέτρησης. Το τεστ ωορρηξίας HomeTest αντικαθιστά τη θερμομέτρηση;
Όχι. Η άνοδος της θερμοκρασίας του σώματος βασικά σημαίνει ότι η ωορρηξία έχει γίνει. Το τεστ ωορρηξίας μας προμηνύει ότι η ωορρηξία πρόκειται να πραγματοποιηθεί.


Είχα θετικό αποτέλεσμα και ήρθα σε επαφή τις επόμενες γόνιμες μέρες. Ωστόσο δεν έμεινα έγκυος. Τι πρέπει να κάνω;
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την πιθανότητα για εγκυμοσύνη. Συχνά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα τεστ ωορρηξίας για 3-4 μήνες πριν πετύχετε την εγκυμοσύνη.
Επίσης, ο σύντροφός σας θα πρέπει να ελέγξει την ποιότητα του σπέρματός του αν δεν το έχει κάνει ή αν έχουν περάσει 6 μήνες από την τελευταία μέτρηση.
Μια άλλη μέτρηση που μπορείτε να κάνετε είναι να ελέγξετε το κολπικό pH σας για να δείτε αν υπάρχει κάποια μόλυνση στην περιοχή του κόλπου που καθιστά αδύνατη τη γονιμοποίηση.
Τέλος, δείτε τα προϊόντα στην κατηγορία 'Βοηθήματα σύλληψης', είναι πολύ βοηθητικά.
Είναι καλό να το συζητήσετε με τον γιατρό σας αν δεν επέλθει εγκυμοσύνη μετά από 6 μήνες προσπαθειών έχοντας βρει την ωορρηξία σας με τα τεστ ωορρηξίας.


Τι ώρα μέσα στην ημέρα πρέπει να κάνω το τεστ ωορρηξίας; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τα πρώτα πρωινά ούρα;
Μην χρησιμοποιείτε τα πρώτα πρωινά ούρα. Καλύτερα είναι να κάνετε το τεστ μέσα στην ημέρα (από τις 12:00 ως τις 20:00) και να προτιμάτε να το κάνετε την ίδια ώρα κάθε μέρα για να έχετε συγκρίσιμα αποτελέσματα.


Η ποσότητα των υγρών που θα καταναλώσω επηρεάζει το αποτέλεσμα του τεστ ωορρηξίας;
Η κατανάλωση πολλών υγρών πριν τη χρήση του τεστ ωορρηξίας HomeTest, θα αραιώσει την ορμόνη στα ούρα σας. Σας συνιστούμε να μειώσετε την κατανάλωση υγρών τουλάχιστον 2 ώρες πριν τη χρήση του τεστ.


Πρέπει να κάνω το τεστ ωορρηξίας 2 φορές την ημέρα;
Μελέτες έχουν δείξει ότι στο 38% των γυναικών η έκκριση της ωχρινοτρόπου ορμόνης διαρκεί λιγότερο από 10 ώρες. Για να είστε σίγουρες ότι θα πετύχετε την ωορρηξία σας, μπορείτε τις μέρες που περιμένετε να έχετε ωορρηξία να χρησιμοποιήσετε τα τεστ ωορρηξίας μας δύο φορές την ημέρα, για να εντοπίσετε με ακρίβεια την ώρα της ωορρηξίας.


Η ωορρηξία γίνεται πάντα την 14η μέρα μετά την αρχή της περιόδου;
Όχι, η ωορρηξία δεν γίνεται απαραιτήτως τη 14η μέρα μετά την αρχή της περιόδου. Κατά κανόνα, αν ο κύκλος σας είναι σταθερός και διαρκεί 28 μέρες, τότε λέμε ότι η ωορρηξία γίνεται τη 14η μέρα. Όμως έχετε υπ' όψιν σας ότι οι ορμόνες, το άγχος και η υγεία της γυναίκας παίζουν το ρόλο τους στο να γίνει νωρίτερα ή να καθυστερήσει λίγο.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο online ημερολόγιο γονιμότητας.


Αρνητικό τεστ ωορρηξίας HomeTest. Πότε να ανησυχήσω;
Τα συνεχόμενα αρνητικά τεστ ωορρηξίας είναι απογοητευτικά. Μπορεί να συντρέχουν διάφοροι λόγοι για το αρνητικό αποτέλεσμα. Μερικά από τα πιθανά προβλήματα λύνονται από εσάς τις ίδιες, ενώ άλλα πρέπει να συζητηθούν με το γιατρό σας.
1. Η αύξηση της ορμόνης LH μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα
Συνήθως τα τεστ ωορρηξίας HomeTest γίνονται μία φορά την ημέρα. Ωστόσο, κάποιες φορές η αύξηση της ορμόνης μπορεί να γίνει μέσα σε διάστημα μόλις 10 ωρών. Έτσι, αν εσείς κάνετε το τεστ πριν από αυτό το διάστημα και έπειτα μετά από αυτό το διάστημα – παρότι κάνετε τεστ κάθε μέρα – πιθανώς να χάσετε το ανέβασμα της ορμόνης. Για να το αποφύγετε αυτό, συστήνουμε να κάνετε το τεστ ωορρηξίας δύο φορές την ημέρα, με απόσταση 10 ωρών το πρώτο με το δεύτερο και ίσως να το ξεκινήσετε αρκετά νωρίτερα από την προτεινόμενη ημέρα στο διάγραμμα των οδηγιών χρήσης. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε την αύξηση της ορμόνης και για να γνωρίζετε πότε θα έχετε ωορρηξία. Αν παρόλα αυτά, έχετε πάλι αρνητικά αποτελέσματα στο τεστ, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
2. Η ωορρηξία μπορεί να συμβεί νωρίτερα ή αργότερα από την αναμενόμενη μέρα στο συγκεκριμένο κύκλο
Κάποιες γυναίκες πιστεύουν ότι ξέρουν ακριβώς πότε έχουν ωορρηξία κι έτσι ξεκινούν τη χρήση των τεστ λίγο πριν. Αυτό όμως είναι λάθος, διότι εύκολα μπορεί να χαθεί το ανέβασμα της ορμόνης LH. Ο καλύτερος τρόπος είναι να κρατάτε σε διάγραμμα τους κύκλους σας για 6 μήνες και να σημειώσετε τον πιο σύντομο και τον πιο μεγάλο κύκλο. Η ωορρηξία μπορεί να συμβεί πολύ νωρίς ή πολύ αργά σε κάποιον κύκλο σας. Πάντα να παρατηρείτε και τα υπόλοιπα συμπτώματα της ωορρηξίας όπως τη θερμοκρασία σας, την αλλαγή στην τραχηλική βλέννη, τη θέση του τραχήλου.
3. Ίσως δεν έχετε ωορρηξία
Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ ωορρηξίας, βγάζουν το συμπέρασμα ότι δεν έχουν ωορρηξία. Για τις περισσότερες όμως δεν ισχύει αυτό πραγματικά. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει περίπτωση, ιδίως σε ηλικίες άνω των 30 ετών, να μην υπάρχει ωορρηξία για έναν ή ίσως για περισσότερους κύκλους. Έτσι, αν έχετε δοκιμάσει όλες τις παραπάνω μεθόδους αλλά δεν πήρατε κανένα θετικό αποτέλεσμα, είναι η ώρα να μιλήσετε στο γιατρό σας, ο οποίος θα βοηθήσει το σώμα σας να ξεκινήσει και πάλι να κάνει ωορρηξία. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα επίπεδα της ορμόνης FSH, για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ανάπτυξη των ωοθυλακίων στην αρχή του κύκλου σας (περισσότερες πληροφορίες για την FSH μπορείτε να βρείτε εδώ).


Γιατί τα τεστ ωορρηξίας HomeTest γράφουν επάνω One Step;
Η τεχνολογία One Step είναι η νεότερη διαθέσιμη τεχνολογία στα τεστ ωορρηξίας. "One Step" σημαίνει "Ένα Βήμα", δηλαδή τα τεστ ωορρηξίας είναι ενός βήματος ή αλλιώς είναι ταχείας απόκρισης. Παλαιότερα η τεχνολογία ήταν "Three Steps" δηλαδή "Τριών Βημάτων" όπου ο χρήστης έπρεπε εκτός από τα ούρα να χρησιμοποιήσει ειδικά αντιδραστικά υγρά για να λειτουργήσει το τεστ.


Τεστ Εγκυμοσύνης HomeTest

Είχα θετικό αποτέλεσμα στο τεστ ωορρηξίας HomeTest και ήρθα σε επαφή τις επόμενες γόνιμες μέρες. Πιστεύω ότι έμεινα έγκυος. Πόσο σύντομα μπορώ να χρησιμοποιήσω το τεστ εγκυμοσύνης HomeTest;
Το τεστ εγκυμοσύνης μας μπορεί να σας δείξει αποτελέσματα 9-10 μέρες μετά τη γονιμοποίηση, δηλαδή 4-3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. Παρόλα αυτά, προτείνουμε να ξεκινήσετε το τεστ από την πρώτη μέρα καθυστέρησης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Πώς λειτουργούν τα τεστ εγκυμοσύνης HomeTest;
Τα τεστ εγκυμοσύνης HomeTest είναι τεστ ούρων. Δεν χρειάζονται άλλο εξάρτημα για να λειτουργήσουν - τα χρησιμοποιείτε όπως είναι.


Για πόση ώρα θα μείνει η γραμμή ορατή στο τεστ εγκυμοσύνης HomeTest;
Το τεστ εγκυμοσύνης HomeTest πρέπει να διαβαστεί σε 5 λεπτά, για καλύτερα αποτελέσματα. Η δεύτερη γραμμή (που θα δείξει θετικό αποτέλεσμα), δεν θα εξαφανιστεί ποτέ. Μπορεί μάλιστα να γίνει πιο σκούρα ή να γίνει πιο έντονο το χρώμα του περιγράμματός της μετά από μερικές ώρες. Σε ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα (χωρίς δεύτερη γραμμή), μπορεί αργότερα να εμφανιστεί μία γκρι αχνή γραμμή, όμως αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να το αγνοήσετε.


Τι ώρα μέσα στην ημέρα πρέπει να κάνω το τεστ εγκυμοσύνης HomeTest; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τα πρώτα πρωινά ούρα;
Συνιστούμε τα πρώτα πρωινά ούρα για το τεστ εγκυμοσύνης HomeTest. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορείτε να κάνετε το τεστ οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας.


Η ποσότητα των υγρών που θα καταναλώσω επηρεάζει το αποτέλεσμα του τεστ εγκυμοσύνης HomeTest;
Ναι. Η κατανάλωση πολλών υγρών πριν τη χρήση του τεστ, θα αραιώσει την ορμόνη στα ούρα σας. Σας συνιστούμε να μειώσετε την κατανάλωση υγρών τουλάχιστον 2 ώρες πριν τη χρήση του τεστ εγκυμοσύνης HomeTest.


Μπορεί το τεστ εγκυμοσύνης HomeTest να δείξει λάθος αποτέλεσμα;
Κατ' αρχήν βεβαιωθείτε ότι κάνετε σωστά το τεστ και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Αν το κάνετε σωστά, δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει λανθασμένα αποτελέσματα.

Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό κι εσείς ωστόσο υποψιάζεστε εγκυμοσύνη, θα πρέπει να περιμένετε 2 ημέρες τουλάχιστον, πριν το επαναλάβετε, γιατί μάλλον έχετε κάνει το τεστ πολύ νωρίς.

Υπάρχουν ωστόσο κάποιες περιπτώσεις όπου μπορούν να επηρεαστούν τα αποτελέσματα των τεστ:

1. Η ανάπτυξη της κύησης διακόπτεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο (μεταξύ της 4ης και 5ης εβδομάδας) και τότε αναφερόμαστε σε βιοχημική κύηση. Στην περίπτωση αυτή το τεστ εγκυμοσύνης θα βρεθεί θετικό, λόγω της υπερευαισθησίας του στην ορμόνη HCG, η κύηση όμως δεν θα προλάβει να προοδεύσει μέχρι την υπερηχογραφική επιβεβαίωση. Το φαινόμενο της βιοχημικής κύησης είναι αρκετά συχνό και γι’ αυτό οι περισσότερες γυναίκες που δεν κάνουν τεστ εγκυμοσύνης, δεν γνωρίζουν την ύπαρξη της κύησης και απλά έχουν μία καθυστερημένη περίοδο.

2. Η λήψη άλλων φαρμάκων και ειδικά φαρμάκων γονιμότητας (που περιέχουν την ορμόνη της εγκυμοσύνης). Στην περίπτωση αυτή το τεστ εγκυμοσύνης θα δείξει θετικό αποτέλεσμα ενώ στην πραγματικότητα δεν επιτεύχθηκε εγκυμοσύνη.

3. Διάφορες παθολογικές καταστάσεις μπορούν να θετικοποιήσουν ένα τεστ εγκυμοσύνης. Όγκοι σε διάφορα όργανα, αιμόλυση, λιπιδαιμία και φυσικά το ανθρώπινο λάθος τόσο στην λήψη του τεστ, τόσο και στην ερμηνεία του.

4. Το αλκοόλ μπορεί να επηρεάσει τα αποτελέσματα του τεστ. Δεν συνιστάται η κατανάλωση αλκοόλ πριν τη διενέργεια του τεστ.

Η συμβουλή μας είναι να επαναλάβετε το τεστ μετά από 2 ημέρες για να σιγουρευτείτε για το αποτέλεσμα, ή να κάνετε μία αιματολογική εξέταση β' χοριακής σε κάποιο εργαστήριο.


Γιατί τα τεστ εγκυμοσύνης HomeTest γράφουν επάνω One Step;
Η τεχνολογία One Step είναι η νεότερη διαθέσιμη τεχνολογία στα τεστ εγκυμοσύνης. "One Step" σημαίνει "Ένα Βήμα", δηλαδή τα τεστ εγκυμοσύνης είναι ενός βήματος ή αλλιώς είναι ταχείας απόκρισης. Παλαιότερα η τεχνολογία ήταν "Three Steps" δηλαδή "Τριών Βημάτων" όπου ο χρήστης έπρεπε εκτός από τα ούρα να χρησιμοποιήσει ειδικά αντιδραστικά υγρά για να λειτουργήσει το τεστ.


Τεστ Ανδρικής Γονιμότητας

Γιατί το κιτ περιέχει υλικό για δύο τεστ;

Η ποιότητα του σπέρματος ενδέχεται να διαφέρει από το ένα δείγμα στο άλλο από τον ίδιο άνθρωπο, ανάλογα με τη δραστηριότητα, δίαιτα, περιβάλλον και λοιπούς παράγοντες. Επομένως το αποτέλεσμα του τεστ θα πρέπει να αντιπαρατεθεί με αυτό ενός δεύτερου τεστ που θα διενεργηθεί μετά από ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα δύο τεστ θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Αν το αποτέλεσμα διαφέρει καλύτερα να κάνετε μια εργαστηριακή αξιολόγηση του σπέρματός σας.


Για πόσο καιρό θα πρέπει να απέχω πριν τη διενέργεια του τεστ;

Αποφύγετε την εκσπερμάτιση για τουλάχιστον τρεις μέρες αλλά όχι περισσότερο από 10 μέρες πριν τη διενέργεια του τεστ.


Τριάντα λεπτά μετά την εκσπερμάτιση, το περισσότερο σπέρμα είναι ακόμα στο χωνί συγκέντρωσης και δεν έχει κατέβει στο σωλήνα δοκιμής. Να περιμένω λίγο ακόμα;

Ναι. Περιμένετε ακόμα 10 λεπτά. Αν μετά τα 10 επιπλέον λεπτά το δείγμα είναι ακόμα στο χωνί συγκέντρωσης, το τεστ θα πρέπει να ακυρωθεί και να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Σημειώστε ότι είναι εντελώς φυσιολογικό να παραμείνει μια μικρή ποσότητα σπέρματος στο χωνί συγκέντρωσης. Αυτό δεν ακυρώνει το τεστ.


Η κορυφή του δείγματός μου είναι πιο κοντά στο νούμερο 2. Κατά λάθος πρόσθεσα 4 σταγόνες του αντιδραστικού υγρού αντί για 2 σταγόνες. Να συνεχίσω το τεστ;

Όχι. Το τεστ ενδέχεται να μην είναι έγκυρο. Απορρίψτε αυτό το τεστ και τρεις μέρες μετά κάντε ένα άλλο, χρησιμοποιώντας το δεύτερο σετ στη συσκευασία.


Τι μπορεί να προκαλέσει χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων ή μικρή κινητικότητα;

Η υπερβολική θερμότητα, για παράδειγμα από χρήση τζακούζι ή υψηλό πυρετό, μπορεί να καταπιέσει την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος. Ο υψηλός πυρετός μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στα αποτελέσματα του τεστ για μέχρι 3 μήνες μετά. Η χρήση ναρκωτικών ουσιών, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και το κάπνισμα μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στον αριθμό και στην κινητικότητα των σπερματοζωαρίων. Το σπέρμα μπορεί επίσης να επηρεαστεί από τη χρήση διάφορων φαρμάκων. Γενικά υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να μειώσουν την ποιότητα του σπέρματος και συνήθως αυτοί μπορούν να καταπολεμηθούν ιατρικά. Αν δεν γίνεται να καταπολεμηθούν, τεχνικές τεχνητής γονιμοποίησης μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.


Μπορώ να συλλέξω το σπέρμα μου σε προφυλακτικό;

Όχι. Τα συνήθη προφυλακτικά περιέχουν ένα χημικό που σκοτώνει το σπέρμα. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το χωνί συγκέντρωσης που περιέχεται στη συσκευασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές μη-φαρμακευτικές σπερματοθήκες. Μη συλλέγετε το σπέρμα σας με την τεχνική της απόσυρσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής καθώς ενδέχεται να χαθεί το πρώτο δείγμα του σπέρματος το οποίο περιέχει το καλύτερο σπέρμα.


Το δείγμα του σπέρματός μου δεν έφτασε το σημείο 1 στο σωλήνα δοκιμής. Τι μπορώ να κάνω;

Ξαναπροσπαθήστε περιμένοντας πλέον μεγαλύτερο διάστημα αποχής (10 ημέρες). Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση περισσότερου όγκου σπέρματος. Αν μετά τη δεύτερη προσπάθεια το δείγμα του σπέρματος συνεχίζει να μην φτάνει στο σημείο 1 στο σωλήνα δοκιμής, συμβουλευτείτε το γιατρό σας για περεταίρω έρευνα.

Σχετικά άρθρα

Τεστ Ωορρηξίας HomeTest

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με όλα τα συναφή άρθρα μας με τα Τεστ Ωορρηξίας HomeTest.

Πατήστε επάνω στον τίτλο του κάθε άρθρου για να το δείτε.

.

19/07/2019 - Έχω θετικό τεστ ωορρηξίας. Πότε να έρθω σε επαφή;

.

17/07/2019 - Η γνωστή παγκοσμίως μέθοδος «το σπέρμα συναντά το αυγό» - Sperm meets egg plan (SMEP)

.

21/06/2019 - Πόσο διαρκεί η κορύφωση της ορμόνης LH σε κάθε γυναίκα;

.

21/05/2019 - Θέμα «μωρό» - 5 συχνά λάθη που κάνουν τα ζευγάρια

.

08/05/2019 - Η ζωή των ωοθυλακίων και πώς επιλέγεται το κυρίαρχο για την ωορρηξία

.

12/04/2019 - Μπορώ να μείνω έγκυος ενώ έχω περίοδο;

.

19/03/2019 - Διεθνής διαγωνισμός Καλύτερης Φωτογραφίας Γέννας 2019

.

12/03/2019 - 7 αλήθειες για την εγκυμοσύνη σε μεγάλη ηλικία

.

01/03/2019 - Υψηλή προλακτίνη και σύλληψη

.

22/02/2019 - Η στιγμή της ωορρηξίας

.

03/02/2019 - Θετικά και αρνητικά Τεστ Ωορρηξίας HomeTest

.

18/01/2019 - Γυναικείες ορμόνες: Προετοιμασία - Ωορρηξία - Εγκυμοσύνη

.

02/01/2019 - Γιατί πονάει το στήθος πριν την περίοδο

.

30/11/2018 - Περί ωορρηξίας και χρήσης των τεστ ωορρηξίας

.

27/11/2018 - Αίμα στα μισά του κύκλου. Πρέπει να ανησυχώ;

.

09/11/2018 - Γιατί χρειάζονται εκατομμύρια σπερματοζωάρια, ενώ μόνο ένα θα γονιμοποιήσει το ωάριο;

.

20/10/2018 - Επιβιώνοντας κατά την αναμονή των δύο εβδομάδων

.

09/10/2018 - Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών και τεστ ωορρηξίας

.

29/09/2018 - Εγκυμοσύνη με μία ωοθήκη. Εφικτή ή όχι;

.

03/09/2018 - Διαρροή αμνιακού υγρού - Σημάδια, αιτίες και ενέργειες

.

24/08/2018 - 6 Μύθοι περί Γονιμότητας που δεν ισχύουν!

.

01/08/2018 - Ισορροπία του κολπικού pH

.

19/07/2018 - Ήχοι doppler εμβρύου

.

13/07/2018 - Ωοθυλάκια, φάσεις του κύκλου και ωορρηξία

.

18/05/2018 - Προσπαθείτε για παιδάκι; Μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι!

.

11/05/2018 - Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν πώς οι ρύποι επηρεάζουν την πρώιμη εμβρυϊκή ανάπτυξη

.

04/05/2018 - Σεξ μετά τη γέννα: Πότε μπορώ να ξαναρχίσω τη σεξουαλική επαφή;

.

25/04/2018 - Διεθνής διαγωνισμός Καλύτερης Φωτογραφίας Γέννας 2018

.

19/04/2018 - Ορμονικές διαταραχές σε γυναίκες και άνδρες

.

22/03/2018 - Κολπικές εκκρίσεις – Φυσιολογικές και μη φυσιολογικές

.

07/03/2018 - Ακόμα και εδώ, η γυναίκα επιλέγει το σύντροφό της

.

10/11/2017 - Το πιο πρόωρο μωρό στην ιστορία

.

06/11/2017 - Πότε σταματάμε τα τεστ ωορρηξίας;

.

17/10/2017 - Τα "τεστ γονιμότητας" μπορεί να μην είναι τεστ γονιμότητας...

.

07/10/2017 - Διεθνής διαγωνισμός Καλύτερης Φωτογραφίας Γέννας 2017

.

22/08/2017 - Εντοπισμός βιταμίνης που μπορεί να αποτρέψει αποβολές και γενετικές ανωμαλίες

.

04/08/2017 - Επεξεργασία DNA σε ανθρώπινα έμβρυα

.

22/06/2017 - Τα ανθρώπινα ωάρια παράγουν λάμψη τη στιγμή της γονιμοποίησης

.

25/05/2017 - Διαδικασία ωορρηξίας

.

30/03/2017 - Γονιμότητα και βάρος

.

22/03/2017 - Νέες μελέτες για το Σύδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

.

17/03/2017 - Γονιμότητα και ηλικία

.

18/02/2017 - Θετικά τεστ ωορρηξίας και τεστ εγκυμοσύνης

.

25/01/2017 - Πώς χρησιμοποιούμε τα τεστ ωορρηξίας όταν ο κύκλος δεν είναι σταθερός

.

30/11/2016 - Το θαύμα της ζωής (VIDEO)

.

26/10/2016 - Υπέροχο βίντεο ωορρηξίας και γονιμοποίησης (VIDEO)

.

24/10/2016 - Πόσο καιρό ζει το σπέρμα και πόσο το ωάριο;

.

10/10/2016 - Πόσο σημαντικός είναι ο έλεγχος του pH του κόλπου στην εγκυμοσύνη;

.

15/09/2016 - Προσπαθείτε για παιδάκι; Κάθε στάση στο σεξ είναι καλή!

.

13/09/2016 - Καθ' έξιν αποβολές

.

04/07/2016 - Προσοχή στις θερμοκρασίες

.

27/05/2016 - Έχεις Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών; Προσπάθησε να αλλάξεις τρόπο ζωής!

.

16/05/2016 - Ωοθυλάκια, Ωορρηξία και Γονιμότητα

.

18/04/2016 - Μπορεί η νηστεία να προάγει τη γονιμότητα;

.

14/04/2016 - Πώς να επιτύχετε εγκυμοσύνη εύκολα και με φυσικό τρόπο

.

30/03/2016 - Γιατί είναι σημαντική η εξέταση FSH σε γυναίκες που προσπαθούν καιρό να τεκνοποιήσουν

.

11/03/2016 - Πώς επηρεάζεται η γονιμότητα από τις ορμόνες;

.

16/01/2016 - Πώς βρίσκω την ωορρηξία μου;

.

05/12/2015 - Διατροφή και ωορρηξία

.

20/11/2015 - Θυροειδής, γονιμότητα και ωορρηξία

.

02/11/2015 - Τεστ ωορρηξίας vs. άλλες μέθοδοι εντοπισμού ωορρηξίας

.

09/10/2015 - Μια ματιά μέσα στη μήτρα σου κατά τη γονιμοποίηση

.

02/10/2015 - Πρωινές επαφές για σίγουρη σύλληψη. Μύθος ή πραγματικότητα;

.

11/09/2015 - Στην ωορρηξία μην παίζετε το παιχνίδι των αριθμών

.

31/07/2015 - Να μένει ξαπλωμένη η γυναίκα μετά την επαφή;

.

14/07/2015 - Τελικά τα τεστ ωορρηξίας μας αγχώνουν ή όχι;

.

16/06/2015 - Ο ρόλος της βιταμίνης D στη γονιμότητα: Μύθοι και αλήθειες

.

03/06/2015 - Γιατί είναι σημαντική η επαφή την προηγούμενη της ωορρηξίας

.

19/01/2015 - Διαφορά μεταξύ ταινιών και midstream στα τεστ της HomeTest.gr

.

01/12/2014 - Υπογονιμότητα-Εξετάσεις-Θεραπεία

.

11/08/2014 - Αναγκαιότητα χρήσης του doppler εμβρύου

.

31/07/2014 - Έσω γεννητικά όργανα και ωορρηξία

.

08/11/2014 - Διατροφή και γονιμότητα

.

18/10/2014 - Ινομυώματα μήτρας

.

30/07/2014 - Θηλασμός και τεστ ωορρηξίας

.

22/01/2013 - Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

Τεστ Εγκυμοσύνης HomeTest

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με όλα τα συναφή άρθρα μας με τα Τεστ Εγκυμοσύνης HomeTest.

Πατήστε επάνω στον τίτλο του κάθε άρθρου για να το δείτε.

.

17/07/2019 - Η γνωστή παγκοσμίως μέθοδος «το σπέρμα συναντά το αυγό» - Sperm meets egg plan (SMEP)

.

21/05/2019 - Θέμα «μωρό» - 5 συχνά λάθη που κάνουν τα ζευγάρια

.

08/05/2019 - Η ζωή των ωοθυλακίων και πώς επιλέγεται το κυρίαρχο για την ωορρηξία

.

12/04/2019 - Μπορώ να μείνω έγκυος ενώ έχω περίοδο;

.

19/03/2019 - Διεθνής διαγωνισμός Καλύτερης Φωτογραφίας Γέννας 2019

.

12/03/2019 - 7 αλήθειες για την εγκυμοσύνη σε μεγάλη ηλικία

.

01/03/2019 - Υψηλή προλακτίνη και σύλληψη

.

22/02/2019 - Η στιγμή της ωορρηξίας

.

03/02/2019 - Θετικά και αρνητικά Τεστ Ωορρηξίας HomeTest

.

18/01/2019 - Γυναικείες ορμόνες: Προετοιμασία - Ωορρηξία - Εγκυμοσύνη

.

02/01/2019 - Γιατί πονάει το στήθος πριν την περίοδο

.

30/11/2018 - Περί ωορρηξίας και χρήσης των τεστ ωορρηξίας

.

27/11/2018 - Αίμα στα μισά του κύκλου. Πρέπει να ανησυχώ;

.

09/11/2018 - Γιατί χρειάζονται εκατομμύρια σπερματοζωάρια, ενώ μόνο ένα θα γονιμοποιήσει το ωάριο;

.

20/10/2018 - Επιβιώνοντας κατά την αναμονή των δύο εβδομάδων

.

09/10/2018 - Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών και τεστ ωορρηξίας

.

29/09/2018 - Εγκυμοσύνη με μία ωοθήκη. Εφικτή ή όχι;

.

03/09/2018 - Διαρροή αμνιακού υγρού - Σημάδια, αιτίες και ενέργειες

.

24/08/2018 - 6 Μύθοι περί Γονιμότητας που δεν ισχύουν!

.

01/08/2018 - Ισορροπία του κολπικού pH

.

19/07/2018 - Ήχοι doppler εμβρύου

.

13/07/2018 - Ωοθυλάκια, φάσεις του κύκλου και ωορρηξία

.

22/06/2018 - Στρεπτόκοκκος-B κατά την εγκυμοσύνη

.

18/05/2018 - Προσπαθείτε για παιδάκι; Μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι!

.

11/05/2018 - Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν πώς οι ρύποι επηρεάζουν την πρώιμη εμβρυϊκή ανάπτυξη

.

04/05/2018 - Σεξ μετά τη γέννα: Πότε μπορώ να ξαναρχίσω τη σεξουαλική επαφή;

.

25/04/2018 - Διεθνής διαγωνισμός Καλύτερης Φωτογραφίας Γέννας 2018

.

19/04/2018 - Ορμονικές διαταραχές σε γυναίκες και άνδρες

.

22/03/2018 - Κολπικές εκκρίσεις – Φυσιολογικές και μη φυσιολογικές

.

07/03/2018 - Ακόμα και εδώ, η γυναίκα επιλέγει το σύντροφό της

.

10/11/2017 - Το πιο πρόωρο μωρό στην ιστορία

.

07/10/2017 - Ανακάλυψη του κύριου λόγου αποβολών ή ανωμαλιών στην κύηση

.

27/09/2017 - Διεθνής διαγωνισμός Καλύτερης Φωτογραφίας Γέννας 2017

.

10/09/2017 - 15 ενδιαφέροντα στοιχεία της εγκυμοσύνης

.

22/08/2017 - Εντοπισμός βιταμίνης που μπορεί να αποτρέψει αποβολές και γενετικές ανωμαλίες

.

04/08/2017 - Επεξεργασία DNA σε ανθρώπινα έμβρυα

.

22/06/2017 - Τα ανθρώπινα ωάρια παράγουν λάμψη τη στιγμή της γονιμοποίησης

.

07/04/2017 - Πώς ερμηνεύουμε τα τεστ εγκυμοσύνης

.

08/03/2017 - Κάνε χώρο για το μωρό! (ΒΙΝΤΕΟ)

.

18/02/2017 - Θετικά τεστ ωορρηξίας και τεστ εγκυμοσύνης

.

14/02/2017 - 10 τροφές προς αποφυγή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

.

30/11/2016 - Το θαύμα της ζωής (ΒΙΝΤΕΟ)

.

07/11/2016 - Τιμές χοριακής κατά την εγκυμοσύνη

.

10/10/2016 - Πόσο σημαντικός είναι ο έλεγχος του pH του κόλπου στην εγκυμοσύνη;

.

29/09/2016 - Πρωινές ναυτίες; Ίσως να είναι για καλό!

.

15/09/2016 - Προσπαθείτε για παιδάκι; Κάθε στάση στο σεξ είναι καλή!

.

13/09/2016 - Καθ' έξιν αποβολές

.

02/09/2016 - Εξωμήτριος κύηση

.

04/07/2016 - Προσοχή στις θερμοκρασίες

.

14/04/2016 - Πώς να επιτύχετε εγκυμοσύνη εύκολα και με φυσικό τρόπο

.

20/02/2016 - Τα απαραίτητα του νεογέννητου

.

02/10/2015 - Πρωινές επαφές για σίγουρη σύλληψη. Μύθος ή πραγματικότητα;

.

01/10/2015 - 5 πρακτικά tips για νέες μανούλες

.

07/08/2015 - Τεστ εγκυμοσύνης και ευαισθησία

.

31/07/2015 - Να μένει ξαπλωμένη η γυναίκα μετά την επαφή;

.

10/07/2015 - Εγκυμοσύνη - χοριακή, προγεστερόνη, θερμοκρασία και άλλα

.

22/06/2015 - Αιμορραγία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

.

19/01/2015 - Διαφορά μεταξύ ταινιών και midstream στα τεστ της HomeTest.gr

.

03/10/2014 - Είμαι έγκυος! Τώρα τι κάνω;

.

11/08/2014 - Αναγκαιότητα χρήσης του doppler εμβρύου

.

18/10/2013 - Ινομυώματα μήτρας

Τεστ Ανδρικής Γονιμότητας

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με όλα τα συναφή άρθρα μας με το Τεστ Ανδρικής Γονιμότητας.

Πατήστε επάνω στον τίτλο του κάθε άρθρου για να το δείτε.

.

21/05/2019 - Θέμα «μωρό» - 5 συχνά λάθη που κάνουν τα ζευγάρια

.

08/05/2019 - Η ζωή των ωοθυλακίων και πώς επιλέγεται το κυρίαρχο για την ωορρηξία

.

12/04/2019 - Μπορώ να μείνω έγκυος ενώ έχω περίοδο;

.

19/03/2019 - Διεθνής διαγωνισμός Καλύτερης Φωτογραφίας Γέννας 2019

.

12/03/2019 - 7 αλήθειες για την εγκυμοσύνη σε μεγάλη ηλικία

.

09/11/2018 - Γιατί χρειάζονται εκατομμύρια σπερματοζωάρια, ενώ μόνο ένα θα γονιμοποιήσει το ωάριο;

.

24/08/2018 - 6 Μύθοι περί Γονιμότητας που δεν ισχύουν!

.

01/08/2018 - Ισορροπία του κολπικού pH

.

19/07/2018 - Ήχοι doppler εμβρύου

.

13/07/2018 - Ωοθυλάκια, φάσεις του κύκλου και ωορρηξία

.

01/06/2018 - 7 λόγοι που ανεβάζουν την τιμή του PSA

.

18/05/2018 - Προσπαθείτε για παιδάκι; Μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι!

.

11/05/2018 - Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν πώς οι ρύποι επηρεάζουν την πρώιμη εμβρυϊκή ανάπτυξη

.

04/05/2018 - Σεξ μετά τη γέννα: Πότε μπορώ να ξαναρχίσω τη σεξουαλική επαφή;

.

25/04/2018 - Διεθνής διαγωνισμός Καλύτερης Φωτογραφίας Γέννας 2018

.

19/04/2018 - Ορμονικές διαταραχές σε γυναίκες και άνδρες

.

07/03/2018 - Ακόμα και εδώ, η γυναίκα επιλέγει το σύντροφό της

.

02/12/2017 - Ανδρική γονιμότητα: Τι πρέπει να ξέρετε

.

10/11/2017 - Το πιο πρόωρο μωρό στην ιστορία

.

27/09/2017 - Διεθνής διαγωνισμός Καλύτερης Φωτογραφίας Γέννας 2017

.

22/08/2017 - Εντοπισμός βιταμίνης που μπορεί να αποτρέψει αποβολές και γενετικές ανωμαλίες

.

04/08/2017 - Επεξεργασία DNA σε ανθρώπινα έμβρυα

.

31/07/2017 - Νέα έρευνα αποδεικνύει τη μείωση των σπερματοζωαρίων

.

21/07/2017 - Επηρεάζει το καλοκαίρι την ανδρική γονιμότητα;

.

22/06/2017 - Τα ανθρώπινα ωάρια παράγουν λάμψη τη στιγμή της γονιμοποίησης

.

02/06/2017 - Γιατί είναι απαραίτητη η μέτρηση της κινητικότητας των σπερματοζωαρίων

.

17/03/2017 - Γονιμότητα και ηλικία

.

30/11/2016 - Το θαύμα της ζωής (ΒΙΝΤΕΟ)

.

22/11/2016 - Χρειάζεται να ελέγξω την ποιότητα του σπέρματός μου;

.

01/11/2016 - Διάρκεια του ύπνου και ανδρική γονιμότητα

.

26/10/2016 - Υπέροχο βίντεο ωορρηξίας και γονιμοποίησης (ΒΙΝΤΕΟ)

.

24/10/2016 - Πόσο καιρό ζει το σπέρμα και πόσο το ωάριο;

.

15/09/2016 - Προσπαθείτε για παιδάκι; Κάθε στάση στο σεξ είναι καλή!

.

02/10/2015 - Πρωινές επαφές για σίγουρη σύλληψη. Μύθος ή πραγματικότητα;

.

31/07/2015 - Να μένει ξαπλωμένη η γυναίκα μετά την επαφή;

.

16/06/2015 - Ο ρόλος της βιταμίνης D στη γονιμότητα: Μύθοι και αλήθειες

.

03/06/2015 - Γιατί είναι σημαντική η επαφή την προηγούμενη της ωορρηξίας

.

12/05/2015 - Σπέρμα φέρεται να έχει δημιουργηθεί για πρώτη φορά σε εργαστήριο

.

12/12/2014 - Κακή ποιότητα σπέρματος και γενικότερη υγεία

.

01/12/2014 - Υπογονιμότητα-Εξετάσεις-Θεραπεία

.

31/07/2014 - Η μείωση στην ανδρική γονιμότητα

.

08/11/2013 - Διατροφή και γονιμότητα

2 επιπλέον προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Περιεχόμενα πακέτου