Ποιοι είμαστε

Δημιουργηθήκαμε το 2007 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη βοήθεια και υποστήριξη στην προσπάθεια των ζευγαριών να επιτύχουν εγκυμοσύνη.

Μετά από αρκετό χρόνο και προσπάθειες, καταφέραμε να διαθέτουμε αυτά που εμείς θεωρούμε τα πιο αξιόπιστα τεστ για την επιτυχία της πολυπόθητης εγκυμοσύνης. Αυτά είναι τεστ ωορρηξίας, τεστ εγκυμοσύνης καθώς και άλλα προϊόντα γύρω από τη γονιμότητα, για γυναίκες και άντρες. Παράλληλα επενδύουμε συνεχώς σε νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.
Φέραμε πρώτοι στην Ελλάδα τα άγνωστα, μέχρι τότε, τεστ σε ταινίες και το όνομα HomeTest έγινε συνώνυμο αυτών των τεστ.
Δουλεύουμε ασταμάτητα όλα αυτά τα χρόνια προσφέροντας τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε επικοινωνία, σε κάθε συναλλαγή, σε κάθε περίπτωση.
Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με κέφι, όρεξη και επαγγελματισμό προσφέροντάς σας:

  • - Προϊόντα υψίστης ποιότητας ελεγμένα και διαπιστευμένα από όλους τους αρμόδιους φορείς
  • - Την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών
  • - Συμβουλές και οδηγίες μέσω της ενότητας των άρθρων (Blog), μέσω τηλεφώνου και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με δυνατότητα επικοινωνίας 7 μέρες την εβδομάδα!

Η ομάδα μας

HomeTest.gr


Τα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα μας

Μέσω της δραστηριότητάς μας προσφέρουμε εισόδημα σε 5 οικογένειες. Χαρακτηριστικό μας είναι η πολλή δουλειά πάντα όμως με πολύ κέφι και επαγγελματισμό. Λειτουργούμε αποκλειστικά με κέντρο την Ελλάδα και βοηθάμε αυτήν την κοινωνία και την οικονομία. Υπάρχουν άτομα που δουλεύουν στο προσκήνιο και επικοινωνείτε μαζί τους αλλά το πιο σημαντικό είναι τα άτομα που δουλεύουν στο παρασκήνιο τα οποία κρατούν το όλο οικοδόμημα σε λειτουργία.

Μαρτυρίες Πελατών

Καλημέρα!
Ήθελα μόνο να σας πω ένα μεγάλο μπράβο για τα προϊόντα που διαθέτετε! Πέρσι περίπου τέτοια εποχή, είχα παραγγείλει από εσάς ένα προϊόν και μέσα σε λίγες μέρες έμεινα έγκυος, ενώ προσπαθούσα ήδη 8 μήνες! Σήμερα κρατάω στα χέρια μου την πέντε μηνών κοράκλα μου! Ευχαριστώ!

Όλγα Κ.

Σας ευχαριστώ πολύ, χάρις σε εσάς φέτος κρατάω αγκαλιά το μωράκι μου, να σας εχει ο θεός καλα:) Καλες γιορτες με υγεία:)

Γιώτα Π.

Καλημέρα σας. Συγχαρητήρια για την πλήρη ενημέρωση που παρέχετε στους πελάτες σας. Είσαστε οι μοναδικοί που έχω αγοράσει κατι και έχω τόσο καλό backup πληροφοριών. Ευχαριστώ πολύ

Ελένη Χ.